local-stats-pixel fb-conv-api

RobertsL izdod jaunu miksteipu ''Mani sapņi nogalina''0

20 0

Padalies ar rakstu sociālajos tīklos, uzspied patīk rakstam un ieraksti komentāru. Atceries, ka par katru šo darbību Tu saņemsi papildus cepumus! emotion

RobertsL jeb RL, ir jauns mūziķis, mākslinieks un reperis no Jelgavas, kurš plašāku slavu izpelnījās pēc sava pirmā albuma ''Vaska Muzejs'' izlaišanas. Roberts ir arī uzstājies koncertos un tieši dotajā brīdī ir visaktīvākais reperis Latvijā un turpina hip-hopu radīt ar prieku un ir gatavs sadarbībām un koncertiem. Nepilnas divas nedēļas atpakaļ, Roberts izdeva vēl vienu miksteipu - šoreiz ar nosaukumu ''Mani sapņi nogalina''. Miksteipā jeb mazajā albumā ir atrodamas septiņas dziesmas, no kurām sešas ir nekur nedzirdētas un iepriekš nepublicētas.

14.februārī, kas ir Valentīndiena, Roberts izdeva atsevišķu dziesmu vietnē YouTube. Tai gan viņš pat nav norādījis nosaukumu un arī aprakstu, tomēr dziesmas ''mesidžs'' ir skaidri saprotams. Par šo dziesmu gan neuzzināsi šajā rakstā - vairāk info par to ir zem raksta. Dodies uz tur norādīto saiti...

Roberts ir viens no aktīvākajiem un labākajiem reperiem Latvijā un viņa daiļrade ir paguvusi pārsteigt ne vienu vien mūziķi un tās cienītāju. Šo gadu Roberts ir iesācis ļoti aktīvi dziesmu ziņā un viņš sola, ka jaunumi vēl būs. Pērno gadu viņš noslēdza ar kopīgu albumu, kurā piedalījās arī mūziķis Labākais. Albuma nosaukums ir ''Triumfs'' un arī to atradīsi bandcamp linkā, kas ir raksta avotā.

Spied te(click), lai dotos uz otro rakstu - tur atrodas viņa dziesma par godu Valentīndienai...

Roberta pilnais miksteips YouTube formātā. Raksta avotā atradīsi linku uz bandcamp. Tas ir daudz ērtāks lietošanai tālrunī.

20 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000