local-stats-pixel fb-conv-api

RobertsL izdod dziesmu par godu Valentīndienai. Noklausies!0

4 0

Padalies ar rakstu sociālajos tīklos, uzspied patīk rakstam un ieraksti komentāru. Atceries, ka par katru šo darbību Tu saņemsi papildus cepumus! emotion

14.februāris ir visu lielā mīlestības diena un tā nāk ar pārsteigumiem gandrīz katru gadu. Šoreiz ar patīkamu pārsteigumu nācis klajā neviens mūziķis vien un viens no viņiem ir reperis no Jelgavas - Roberts Lucs, kas plašāk pazīstams zem tādiem pseidonīmiem kā RobertsL un RL.

Roberts plašāku popularitāti guva tieši pēc sava pirmā diska izlaišanas, kad viņa albumu sauca ''Vaska Muzejs''. Arī to joprojām ir iespēja klausīties visos straumēšanas punktos (visērtākais ir bandcamp, kura saite atrodas raksta avotā - noklausies).

Tomēr, šoreiz viņš izdevis dziesmu par godu tieši Valentīndienai. Dziesmai gan viņš nav devis nosaukumu un dziesmu publicējis tikai pirms neilga laika, tomēr dziesma ir jāatzīst, ka ir ļoti laba. Noklausies to arī Tu!

Roberts arī nesen izdeva savu jauno miksteipu ar nosaukumu ''Mani sapņi nogalina''. To vari noklausīties spiežot šeit(click).

Jaunā dziesma, kurai Roberts nav devis nosaukumu.

4 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000