local-stats-pixel fb-conv-api

Remember Me15

46 4

Ir cilvēki, kuri ienāk mūsu dzīvē, lai padarītu to labāku un, kad tas izdarīts, no mums aiziet. Tieši tāds ir koledžas students Teilors Hokinss (Roberts Patinsons). Pats to neapzinoties, viņš palīdz Elijai (Emīlija de Ravina) tikt galā ar savu bērnības traumu – viņa bērnībā kļuva par liecinieci mātes slepkavībai - un palīdz viņai arī izrauties no tēva, policista, dzelžainās kontroles. Viņš atkal satuvina savu ģimeni, kurā parādījusies plaisa pēc tam, kad vecākais brālis izdarīja pašnāvību. Vienlaikus Teilors mēģina tikt galā pats ar sevi, neapzinoties, ka izdzīvo pēdējos savas dzīves mēnešus...

Lai gan filma ir interesanta un Teilora tēls – pietiekami daudzšķautnains, filma manī neradīja nekādas īpašas emocijas. Piekrītu tiem, kuri saka, ka šo filmu izvelk tās nobeigums. Jau no paša sākuma ir skaidrs, ka Teilors mirs, vienīgi nevar īsti saprast kā. Viena epizode filmas sākumā mani izsita no sliedēm un es nepamanīju pārējās filmas gaitā dotās norādes, tādējādi tikai pēdējās tās minūtēs sapratu, kā noslēgsies Teilora mūžs.

No visa aktieru ansambļa man vislabāk patika Pīrss Brosnans Teilora tēva Čārlza Hokinsa lomā. Filmas sākumā liekas, ka viņš ir auksts cilvēks, kuram dzīvē svarīga ir tikai nauda. Filmas gaitā izrādās, ka viņš ir mīlošs tēvs, kurš visu mūžu ir pūlējies savu bērnu labā un tādēļ ieracis sevi darbos un pienākumos.

Kas attiecas uz Robertu Patinsonu, tad prieks viņu redzēt lomā, kurā iespējams spriest par viņa aktiera spējām. Viņa atveidotais Teilors, no vienas puses, ir vienkāršs puisis, kādu ir tūkstošiem, no otras puses, viņš ir pārsteidzoši dzīvesgudrs un liekas krietni vecāks par saviem gadiem – filmas sākumā Teiloram ir 21 gads. Tāds traģiskais tēls, kuru apvij noslēpumainības un pievilcības aura. Patinsonam talants ir un šajā filmā viņš to liek lietā.

46 4 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

"Lai ko Tu dzīvē darītu, tas būs nenozīmīgs...tomēr arī ļoti būtiski to darīt, jo neviens cits to nedarīs. Kad Tavā dzīvē kāds ienāk, viena Tava puse saka, ka vēl nē esi gatavs, taču otra puse saka, lai viņa kļūst uz mūžu Tava!" - Remeber Me

 

Citāts no filmas, kas mani spēcīgi "uzrunāja", lika aizdomāties. Kopumā filma bija laba, man patika.

2 0 atbildēt

kur šo filmu tu noskatījies ?

0 0 atbildēt

savādas beigas ne tādas kā višām filmām :)

0 0 atbildēt

Būs jānoskatās. BTW, bet arī grupas Foo Fighters bundzinieka vārds ir Teilors Hokinss

0 0 atbildēt

noskatījos un man ļoti patika šī filma. viena no manām mīļākajām :)

nu nosaukums patiešām atbilst filmas saturam un beigām

0 0 atbildēt
Un tieši vakar šito filmu noskatījos...
0 0 atbildēt

MANA MILAKA FILMA !!!! <333333

0 0 atbildēt

esmu šo filmu redzējusi. mjaam, tā lika aizdomāties un pat ļoti.

0 0 atbildēt

Laba filma!

0 0 atbildēt