local-stats-pixel fb-conv-api

Progresso2

22 5

Austiņas uz ausīm, ieslēdzu tālāk tekstā pieminētā puiša mūziku, nu, tā, lai ir iedvesma par viņu rakstīt. Pazīstu viņu jau kādu labu laiku, un tieši tapēc arī šoreiz man ir nedaudz vieglāks uzdevums, lai taptu raksts par tiešām ļoti talantīgu puisi no Valmieras- Progresso !

Progresso jeb īstajā vārdā Vladislavs Klapiņš ir ļoti apdāvināts puisis, kuram, acīmredzemi, gribas to vien darīt kā izpausties. Vienalga, vai tā ir fotogrāfēšana, mūzikas producēšana, vai citas modernas izpausmes, bet tās visas viņam, šķietami, nesagādā nekādas problēmas, jo viss, kam viņš pieķeras klāt, izdodas baudāms, acīm tīkams un klausāms.

Šoreiz uzmanības centrā ir nonācis šī puiša producētais skaņdarbs ar nosaukumu "If You Knew", kurš ir kārtējais treks no viņa repertuāra, kura ilgums minūtēs sniedzas līdz pat div ciparu skaitlim, bet atšķirībā no citām šāda stila dziesmām, tas nav garlaicīgs, kā varētu likties. Varbūt arī tas ir viņa lielākais trumpis, jo viņa repertuārā dziesmas ir dažādas, sākot ar čillīgiem gabaliem, turpinot ar izteiktiem Progressive House stilā veidotiem trekiem. Ja repertuārs ir plašs, tad arī katrā dziesmā izmantoties celiņi ir dažādi, pārpilni ar dažādām skaņām, un pašu galveno- lielisku harmoniju !

Šis noteikti ir tas gadījums, kad šī puiša repertuārā kaut ko priekš sevīm atradīs ikkatrs elektroniskās deju mūzikas baudītājs. Bet šoreiz piedāvāju noklausīties šo skaņdarbu "If You Knew", kurš ir iekļuvis Youtube kanāla Inga TV selekcijā. Atgādinājums, ka Inga TV kanālā tiek publicēta tikai Latvijā radīta elektroniskā deju mūzika.


Seko Progresso gaitām te - http://www.draugiem.lv/progresso/



22 5 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

emotion Pats arī tgd mācos ar fl rīkoties un arī gribu ko līdzīgu izveidot  

1 0 atbildēt