local-stats-pixel fb-conv-api

Prison Break 5. sezona6

36 0

Hey, ka jau zināms seriālam "Izlaušanās" būs jau jaunā sezona. Un tur kartējo reizi būs cietums. (bet tas tā :D ). būs daudzi varoņi, kas bija iepriekšējās sezonāš 2 sezonas un 4 sezonas.

Robert Knepper kas atveido Teodoru Begvelu, Paul Adelstein, kas atveido Polu Kellermanu un Rockmond Dunbar, kas atveido Bendžaminu Frenklinu. Bet diemzēl viņi būs tikai vienā episodā. Kā arī Amaury Nolasco, kas atveido Fernando Sukre diemžēl arī būs tikai vienā sērijā. Un arī Wentworth Miller, kas protams, atveido Maiklu būs pašā 5 sezonā. :)

Seriāla sižetu nestastīšu, lai interesantak gaidīt seriāļu. Vienīgais ko varu pateikt, ka viņi netikai no cietuma, bet arī no valsts. Un, iespējams, Maikla attiecības ar Sāru nebūs tādas kā agrāk bija.

Un kamēr gaidām lūk būs dažas bildes no seriāla un video. Skatamies :)

« 1  2  3 »
36 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Seriāls bija labs, kas arī beidzās labi, nu nosāciti labi, galvenais varonis tomēr aizgāja bojā, bet tomēr jēdzīgas beigas...

Neredzu jēgu turpināt viņu, diezgan muļķīgi, manuprāt

2 1 atbildēt

Vilks un vilks to seriālu, kamēr vien varēs kādu kapeiku izsist uz vecajiem lauriem.

Pirmā sezona bija super, kamēr pa cietumu ņēmās uz Maikls pildīja savu plānu. Pēc tam jau īsti vairs nepavilka, lai gan noskatījos pat vairākas reizes

0 0 atbildēt

 emotion 

0 1 atbildēt
ES kad youtube skatījos traileri man tur vsp rācijas ka bus pa Krievijas cietumiem
0 3 atbildēt