local-stats-pixel fb-conv-api

Pašmāju hardcore punk grupa - GATERIS6

52 1

Sveiciens visiem pankiem, skiniem un visiem pārējiem pankroka cienītājiem. Ir radusies jauna latviešu hardcore punk grupa ar nosaukumu GATERIS! Esam savākušies divi ģitāristi un bundzinieks (kurš tikko sācis mācīties spēlēt, bet pagaidām normāli tur līdzi).

Es pats spēlēju ģitāru un esmu kā bakvokāls, Benārs ir otrs ģitārists un vokāls, bet Sauļuks tirinās pie bungām.

Pagājušo otrdien notika pirmais mēģinājums, bet mēs jau paspējām sarakstīt pilnībā divas dziesmas un iesākām trešo, vienu no dziesmām pat izdomājām nofilmēt un to arī izdarījām (skaties apakšā)

Mūsu patreizējais mērķis ir sarakstīt piecu dziesmu formāta mini albumu, jeb EP un tad jau līst uz kādas skatuves (visticamāk depo, bet ne "20min slavas). Kāpēc nevēlamies piedalīties jauno grupu pasākumā "20 minūtes slavas"? - Pavisam vienkārši, nevēlamies spēlēt paši sev (jo neviens uz tiem pasākumiem īsti neiet), bet vēlamies redzēt kaut cik sakarīgu mošotāju bariņu.
Ak jā, mēs meklējam basģitāristu, tomēr ar to galīgi nesteidzamies. Prasības tam būtu pavisam vienkāršas: Vēlme spēlēt konkrēti punk un harcore punk; Nākšana uz mēģinājumiem; vēlams nebūt straight edge, jo tas var rast dažādas domstarpības. Vecumam nav nozīmes, ja atbildīsi iepriekšējiem noteikumiem, netraucēs arī, ja tev ir 90 gadi.

Ja ir kādi jautājumi - droši!



52 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Kāpēc nevēlamies piedalīties jauno grupu pasākumā "20 minūtes slavas"? - Pavisam vienkārši, nevēlamies spēlēt paši sev (jo neviens uz tiem pasākumiem īsti neiet), bet vēlamies redzēt kaut cik sakarīgu mošotāju bariņu.

Ja nespēlējat priekš sevis,bet kāda cita,tad nav nemaz jēga sākt. Varbūt tas izskatās vienkārši,bet spēlēt un saturēt grupu kopā galīgi nav viegli.

1 0 atbildēt

Ja tik kaut ko varetu saprastemotion

1 1 atbildēt

ja jums vajag basistu tad es bus istais jo pats speleju pankroka grupu ir jau sada tada pieredze un esmu ka slims uz pankroku!!!!

 

kur jus ir? ka draugos sauc?emotion

0 5 atbildēt

UN ES TO DOMAJU NOPIETNI

0 5 atbildēt

kur jus spele es pievienojos jums JĀĀĀĀĀĀ'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 5 atbildēt