local-stats-pixel fb-conv-api

Pako cilvēki1

Vēlos jūs iepazīstināt ar komēdiska spāņu seriāla, ko nesen noskatījos, "Pako cilvēki" jeb "Los hombres de Paco" 2 galveno varoņu Sāras un Luka attiecību intrigām.

Sāra bija 15 gadus veca, ekstraverta, draiskulīga, jauka un nevainīga policista Pako meita. Viņa vienmēr dzinās pakaļ un centās iepatikties vienam no sava tēva darba kolēģiem Lukam. Viņai tikai 15, viņam 33 un, protams, viņš viņas tēva labākais draugs! Tur nekas nevar sanākt.

Bet Sāra bija tik uzstājīga, tik nevainīga, bet tajā pašā laika tik nobriedusi. Viņa nepārstāja viņam dzīties pakaļ, bet Lukas viņu atraidīt. Kad viņas vecāki to uzzināja, viņi visu pārmeta Lukam. Vecāki Sārai sacīja, ka viss ir jāpārtrauc, bet viņa nepārstāja teikt, ka ir neprātīgi iemīlejusies Lukā, kopš viņa vēl bija bērns.

Stāsts nebeidzās šeit. Tātad, beidzot pēc daudzām pakaļdzīšanās reizēm un poētiskām runām, Sārai izdevās panākt, ka Lukas iemīlas viņā. Viņa bija tik apburoša un runāja tik valdzinoši. Lukas jutās nomākti, viņš zināja, ka tas nav pareizi.. Viņa tik jauna, bet viņš tik nobriedis.. Viņi aizbēga kopā, kad viņai palika 18. Viņu starpā līdz Sāras 18 nekas nenotika. Bet ar to viss nebeidzās..

Beigās Sāras ģimene Luku pieņēma, bet viņiem sanāca daudz ko kopā piedzīvot un pārdzīvot, un pārbaudīt jūtas esot šķirtiem. Galu galā gandriz visa Sāras gimenīte ir policisti. Krimināla pasaule, noziegumi un policijas dzive virmo uz katra stūra..

Pievienoju arī video par Sāras un Lukas dzīvi. Iesaku arī noskatīties visu seriālu.





9 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

es sāku skatīties un nevaru beigt. emotion 

Tā spāņu valoda <3 es gribu iemācīties spāņu valodu.

3 0 atbildēt