local-stats-pixel fb-conv-api

Neveiklas filmu kļūdas.10

447 3

Kārtējā daļa ar filmu kļūdām kuras tika parādītas uz ekrāniem un kādi traki filmu fani tās atklāja..

447 3 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Un šīs ir tikai dāžas no visām tām ķļūdām kuras mēs skatoties filmu neiraugam : )

7 0 atbildēt

Es varbūt esmu dīvains, bet kā man patīk šitie raksti!!

1 1 atbildēt

4. - žaketes krāsa arī mainās? :D

0 0 atbildēt
swm avatarsswm

7. Sākuma filmēja no priekšas, pēc tam kamera bija no aizmugures, tajā baseina pusē no kurienes viņi ieleca...

0 0 atbildēt
kārtējās filmas kas man jānoskatas
0 0 atbildēt

Kārtējā daļa ar filmu kļūdām, kuras tika parādītas uz ekrāniem, un kādi traki filmu fani tās atklāja.

1. Bruno: ainā no noklausīšanās uz durvīm bija pakarināta kovboju cepure. Tur bija 3 ainas, un katrā no ainām cepure mainīja savu vietu. Ko lai saka, maģiska cepure.

2. The pursuit of happines: filmā aktieris skrienot un kliedzot savu nepanāca un devās uz vilciena pusi. Kad viņš skrēja, uz vilciena bija zaļa uzlīme, bet, kad viņš pieskrēja, tās vairs nebija. Tā laikam sabijās.

3. Land of the lost: filmā tas pērtiķis vai kaut kas cits pieskārās sievietei pie krūtīm, bet ne tur ir tas, ko es Jums gribēju parādīt.

Pērtiķis uzliek kreiso roku uz krūts, bet, kad ainu parāda no sāna, uz krūts ir labā roka.

4. Kiss Kiss Bang Bang: filmas varoņi par kaut ko strīdas, un viens no tiem otram aizver muti ar savu plaukstu. Ainā no priekšas mutei priekšā ir kreisā roka bez gredzena, bet nākamajā ainā pēc sekundes jau labā roka ar gredzenu.

5. The hangover: filmas varoņi kaut kur dodas savā kabrioletā, un viens no varoņiem kaut ko tur labajā rokā bez pulksteņa, bet jau pēc sekundes rokas ir samainītas un priekšmets ir kreisajā rokā ar pulksteni.

6. Nanny McPhee and the big Bang: filmā bērni brauc ar moci, kuram blakusvāģis ir kreisajā pusē, bet pabraucot nedaudz uz priekšu blakusvāģis pāriet uz labo pusi.

7. Fired Up: filmā 2 puiši bēg prom no kačokiem un pa ceļam lecot pāri žogam tie lec tieši iekšā baseinā. Sākumā, kad puiši lec, blondīns ir kreisajā pusē, bet, kad tie iekrīt ūdenī, tad blondīns jau ir labajā pusē.

8. Transformeri: filmā robots slēpjas aiz stūra un aiz viņa ir neliels tukšs plankumiņš, bet nākamajā ainā tur parādās kastes, kuras robots paceļ.

9. Transformeri: kad mašīna brauc caur tuksnesi, viņai blakus brauc kāda mašīna, kurai ir nedaudz dīvaināka ēna. Un jau atkal kāds iefeiloja ar kameru, jo tā ir ēna, ko atstāj kamera piestiprināta pie blakus mašīnas.

 

Gramatika: 4

Literatūra: 6

3 11 atbildēt