local-stats-pixel fb-conv-api

Nepatīk šļāģeris? Tad neskaties5

Es jau zinu ka puse no spoku lietotājiem, žurnālistiem un administrācijas ir jaunieši kuri atbalsta tādus žanrus kā Dubstep, Skrilexx un pārējos, bet es vēlos parādīt mūzikas video par latviešiem, precīzāk par mūsu strādīgajiem senčiem. Noskaties līdz galam un sapratīsi. Visiem kas dzimuši gadā kas sākas ar ciparu 1, sapratīs cik mūsu tēvs ir dārgs. Dziesmu vārdi ir galvenie.



28 5 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Labāk šlāgers nekā dubsteps

6 1 atbildēt
Man patīk dubsteps, tehno, metāls, roks, šlāgeri un pat klasiskā mūzika. Nezinu, kā var sevi ierobežot, klausoties tikai vienu stilu. Jo ir dažādas dziesmas, dažādi izpildītāji un dažādi noskaņojumi.
1 0 atbildēt
Un plusus tev tik maz salika nevis par šlāgeri, bet gan par neparko. Tāpēc par ko ir raksts? Ieliki vienu jūtūba video. Un par ko tev ko likt? Gribēšu ielikt plusu, ielikšu jūtūbā zem dziesmas. Ir vēl citi video, citas dziesmas. Tagad visas kopēsi te?
1 0 atbildēt

Sveiks! Ja domā, kāpēc tev tik maz plusi, paskaidrošu.

1. Nomuļļāts virsraksts, kas iet pretrunā ar sevi. Pieņemsim variantu, ka tev kājās ir netīras zeķes, kuras ož. Tu viņas vilksi nost, vai arī atstāsi? Taču, ja nepatīk, neosti tās un valkā, cik uziet. Lūk, tāpēc daudziem nepatīk šādi teksti;

2. Raksts uzsists uz "fikso," lai būtu tikai viņš. Tas daudziem arī nepatīk.

Mans mērķis nav bijis apvainot tevi, bet gan saprast, ka šādā veidā daudz plusus nenopelnīsi. emotion

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt