local-stats-pixel fb-conv-api

Nedaudz par manu pagrīdes projektu.6

76 0

Sveiki draugi, un sodien ir kārtējais raksts par mūziku un vienu no maniem projektiem.

Šis būs nedaudz savādaks un viens no maniem vis tūvakajiem iecīnītākajiem projektiem un protams vismazāk arī populārs.

Projekts saucas Solus Nihil, šobrīt tā ir viena cilveka grupa un ir instrumentāls. Agrāk bijām divi, vokāls un es, kas spēlē visus pārējos instrumentus izņemot bungas, izmantoju EZ Drummer plug in.

Urbis un es Festers iepazināmies 2007. gadā. Kopā muzicēt sākām 2012. gadā un bijām eksperimentējuši un izmēģinājuši dažādus stilus, līdz nonācām pie viena. Izveidojām Solus Nihil 2014. gadā ja nemaldos un ierakstījmām albūmu, kas tika ierakstīs mājās.

Ir vecais EP 2015 albūms pieejams youtube un Soundcloud noklausīties (neesmu līdz galam vel nozlēmis vai strīmot arī citās vietās kā spotify, itunes un citi). Kas ir veidots kopā ar vienu no maniem labākajiem draugiem rudo zvēru Urbi. Viņš bija koncepta un Liriku autors. Mana daļa bija instrumentālā un ierakstīšanās. Tā kā laiku atpakaļ Vokālists devās atpakaļ uz Latviju, paliku viens un cenšos ieturēt to tādā pašā stilā, kā iepriekš un strādāju pie jauna materiāla, kurš būs instrumentāls un tiks veidots pat videoklips. Bet es ļoti ceru, ka ar Urbi varēšu kādreiz uzcept kādu jaunu un bleķīgu gabalu.

Žanrs kurā izpildam mūziku ir vairāk tā, kā Ambient Black Metal. Jo šis žanrs ir tas kurā mums viedokļi un gaume sakrita un Black Metal ir no maniem visiecienītākajiem žanriem tās atmosfēras dēļ.

Iečekot projektu var sociālajos tīklos. Saites atsaucēs, raksta tekstā ievietot nedrīkst *Administratora labojums.

Paldies, par raksta lasīšanu un tiem kas iečekoja mūziku. Ja jums patīk, tad šāda veida raksti tiks veidoti vēl. Uz drīzu tikšanos un tad gaidam jaunu albūmu.

Albūma  Intro

Pati primā dziesma kas tika sacerēta un ierakstīta. A God By YourSelf

The Seed Of Evil. Viena no iecienītākajām.

Metal, Skin, Blood

The Strong, The Dark. Šī manuprāt pēc kompozīcijas ir vislabak sanākusi.

10 Little Deads ir bonustrack, kas ir vairāk ar humoru domāts. Ne visi sapratīs.

Šis ir instrumentālais skaņdarbs kas ir ļoti vienkārš un būš ievads nākošajam albūmam,

76 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

 emotion 

1 0 atbildēt

Ļoti labi! Man patīk dark atmosfēra un black metal gīčas. Bet vislielākais respekts, ka visu dari pats. Pats arī cenšos ko tadu apgūt un man iet grūti. Ja nav noslēpums, kādu DAW izmanto un kādus pluginus cieni? emotion Laba mūzika un malacis!

1 0 atbildēt

fucking aweosome

1 0 atbildēt