local-stats-pixel fb-conv-api

Mūzika, kas liek dziedāt līdzi0

9 0

Ir dziesmas ko noklausies un aizmirst,un ir tādas dziesmas kurām vienmēr gribās dziedāt līdzi.Man personīgi ir tādas vairākas.Es personīgi klausos vairāk Latviešu repu un šlāger mūziku un Krievu (dažādus žanrus). Neliels apkopojums no Latviešu šlāgermūzikas,kas personīgi man labāk patīk. Manuprāt ir Latviešiem labas,skanīgas un baudāmas dziesmas.

Apvadceļš "Zemenes" kurš gan nezin šo dziesmu. Kādreiz domāju ko mamma viņu klausās,bet tagad pati nemanot esmu sākusi dziedāt līdzi.
Līvi "Dzimtā valoda" katram kārtīgam Latvietim ir jāzin šī dziesma.Kad biju mazāka nesapratu šīs dziesmas vēstijumu,lai gan ansamblī dziedājām bieži.Taga varu ar lepnumu teikt- Jā es saprotu ko šī dziesma vēsta.
Baltie lāči,Andris Baltacis un Atis Auzāns"Mātei" Vienmēr kad klaisos šo dziesmu gribu raudāt.Tagad kad pati esmu mamma ,vēl varāk sāku novērtēt savu mammu.
Roja "Kamenes deja" Vienmēr ir patikusi un laikam arī patiks šī dziesma.Nav balles kurā viņa netiktu spēlēta.Protam grupas Roja izpildijumā dziesma skan vis labāk.
9 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://YouTube pērles
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000