local-stats-pixel fb-conv-api

Mūzikā atgriežas leģenda...6

154 2

Phil Collins pazinjojis Rolling Stone izdeveejiem, ka atgriezjas muuzikaa ar jaunu albuumu un koncerttuuri.

Gribu paraadiit saviem beerniem, uz ko ir speejiigs vinju teevs - saciija muuzikjis.

Phil Collins 2011. gadaa pazinjoja par savas muzikaalaas karjeras beigaam.

Zirgs ir izvests no aizgalda, un es esmu gatavs doties celjaa - taa muuzjikjis apraksta savas tagadeejaas izjuutas.

Phil Collins menedzheris jau plaano tuuri. Taa nebuus paaraak plasha, bet Austraalijaa un Taalajos Austrumos maakslinieks muzicees stadionos. Taa ir vieniigaa iespeeja uzstaaties taadaas taalaas zemees - paveestiija menedzheris.

Veel 64-gadiigais Phil Collins pastaastiija par gruuto laiku 2000. gada beigaas, kad no vinja aizgaaja sieva, un vinjsh kljuva atkariigs no alkohola. Muuzikjim bija probleemas arii ar veseliibu, jo kakla skriemelju traumas rezultaataa vinjsh praktiski nevareeja kustinaat rokas. Tagad, peec muuzikja vaardiem, vinjsh nelieto alkoholu jau triis gadus, un arii veseliibas probleemas ir pazudushas.

Art-roka grupas Genesis bijushais bundzinieks savu solo karjeru uzsaaka 1981. gadaa un kljuva par vienu no komerciaali visveiksmiigaakajiem muzikantiem pasaulee. Phil Collins ir vienaa trijotnee ar Michael Jackson un Paul McCartney, kuri paardevushi vairaak kaa 100 miljonus savu albuumu kopiju, un ne mazaak grupu albuumus, kuru sastaavaa vinji ieprieksh uzstaajaas.

Personiigi man Phil Collins ir ljoti, ljoti tuvs. Vinja un grupas Genesis fantastiskaa muuzika ir caurvijusi manu dziivi, taadeelj ar nepacietiibu gaidu maakslinieka atgrieshanos muuzikaa :)

154 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Garumzīmes... emotion

5 0 atbildēt
Varēji ielikt kadu video
0 0 atbildēt

Kur izpauzjas suudiigums?

0 2 atbildēt