local-stats-pixel fb-conv-api

Mtg kauns17

86 9

Maksājiet mums 9 - 10 santīmus, lai radītu kvalitatīvus raidījumus. A nē pagaidiet, mēs samelojām, mums vienkārši gribās celt algas.

86 9 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Es
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Labāk būtu "Pētera dzīvi" rādījuši pa Tv, nekā visus šos jaunos mēslus....

21 2 atbildēt

Ugunsgrēks ir visslimākais seriāls pasaulē , Atvainojiet -vai tiešam ir jalaiž uz ekrāna pusmirušus aktierus un jarāda viņu mīlas dzīve? Mani tas šķebina iedomājoties vien, visa tā tēlošana  vnk.....

.Bet smieklīgakais ir tas , ka gandrīz visa Latvija viņu skatās, kādreiz kojās visas meitenes skrēja skatīties , es viena sēžu un domāju-tiešām  emotion ? Pērk t-kreklus , krūzes ar aktieriem.

Vai tiešam jums nekā labāka nav ko skatīties? Ir 21 gadsimts, Sameklējat online tv shows -piemēram -cucirca.com -visi seriāli online pa velti ,vai vnk torrentos nolādējat.  Kam jums Tv .

5 3 atbildēt

iespeejams tikai krievijaa man tie komentaari vnk nogalinaaja ko ielika video klaat XD

1 0 atbildēt

Pag, pag...Tev nepatīk Ugunsgrēks...? emotion

2 1 atbildēt

Ugunsgrēks. cik gadus viņi tajā viesnīcā sēdēs?

1 0 atbildēt

Kvalitāte ir tāda, kāda maksimāli ir iespējama, ja tu salīdzini ar seriāliem ASV, ar to pašu Krieviju, loģiski, ka mums viņi ir krietni zemākā līmenī, bet nu piedod atvaino, mums vnk nav resursi un arī tādi nebūs. Un kārtējā čīkstēšana ir nožēlojama, ej tu strādā par producentu, tici man tas nav grūti, tikai vajag ideju, tā kā tu esi gudrāks kā citi, tad noteikti atradīsi gan sponsori un pārējo nepieciešamo, bet dari to klusām. Tādus kā tu, var nosaukt par dīvānā pirdējiem, sūdzēsies par visus, par tv, par politiku, par to cik slitki vakar hokeju nospēlējām, bet vienīgais ko tu dari, lai to mainītu ir pird dīvānā un vēl trakāk to pašu piršanu vecāki iemāca saviem bērniem un tad visi ģimeniski pirž dīvānā. Jauki :) 

1 0 atbildēt

Jā bļin varēju tik daudz sērkociņu pa tiem 10 sant nopirkt, piedo tavs raksts ir galīgi truls tak vai nav vienalga viņi tak ar ir cilvēki kas grib nopelnīt, kamēr tu sēdi mātes mājā un taisi stulbus rakstus spokos un neko par to nesaņem, pašam nepatīk neviens no tiem seriāliem, bet es zinu patieso cenu cik izmaksā tādas lietas tā kā esmu nodarbojies ar ko līdzīgu un uz tiem 10 sant man tiešām pilnīgi poo, tā kā nevajag te marinētus gurķīšus taisīt...

3 3 atbildēt

👌

0 0 atbildēt
Vot pētera dzīve tas ir kautkas!
2 3 atbildēt