local-stats-pixel fb-conv-api

Masts (Mārcis Geidels)5

Sveiki, sveiki! :)


Nebiju domājis, ka kādreiz ielikšu kādu rakstu, bet nu šis čalis ir tik lielas ievērības cienīgs, lai tiktu pieminēts manā pirmajā rakstā! :)

Tātad šajā rakstā, būs atskats uz Masta diskogrāfiju un neliels rakstiņš par to, kāpēc tieši viņš ir tas par ko rakstu.

Tātad, pazīstamais vai ne tik pazīstamais repa dziesmu izpildītājs Masts (skatuves vārdā) jeb Mārcis Geidels ir dzimis 1993. gada 31.maijā. Dzīvo Grīziņkalnā.
Par to, kad sāka nodarboties ar rīmēšanu, informāciju neatradu, bet nu tam nav tik liela nozīme.

Tieši šo mākslinieku es pamanīju dēļ dziesmas "Masts- Ja es būtu Dievs", tā kā man patīk LV HIP-HOP/RAP, tad zinu daudz dziesmas, bet tad kad uzgāju Masta dziesmas, sapratu ko nozīmē "dziesma ar dziļu domu", paklausoties citus reperus lielākoties tie ir tukši vārdi, kas rakstīti nevis, lai vēstītu kaut ko, bet iekustinātu mazo meitenīšu sirsniņas, Nu lūk, toties Mastam, lielākajā daļā dziesmu var dzirdēt frāzes no reālās dzīves. Frāzes, kas tiešām arī pastāv, kas nav tādas kā lielākajai daļai mākslinieku kaut kur internetā atrastas. Masts manās acīs izceļas ar lielu orģinalitāti un plašu vārdu krājumu, kas kopā izklausās vienkārši ideāli un tiešām spēj ievilkt domu pasaulē.

Nu ko, lai saka.. Zemāk paši varat novērtēt viņa darbus! :)

Un šeit dažas frāzes no viņa dziesmām. ;)

"Kas vienam dārgs, to otrs met pret zemi! Te cilvēki domā tik un vienīgi par sevi" (No dz. - Ja es būtu Dievs.)

"Ja Tev ir ģimene, tad priecājies par to, uz zemes par to nekā nav svarīgāka. Daudzi cilvēki apjēdz par vēlu, te Jums būs piemērs - Māte zaudē delu" (No dz. - Ja es būtu Dievs.)

"Ja lūgtu piedošanu, visiem būtu rētas uz ceļiem" (No dz.- Viena pasaule.)

"Baznīcā, kur sildās bomži sērīgi tukšām acīm, par kuriem smejās jaunieši, kas pat negrib vecākus padzīt" (No dz.- Viena pasaule.)

"Ar sirdi domāt nav pareizi, tā prātu apmāna un viss" (No dz. - Nav mūžīga laime.)









56 3 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Visādi avoti.
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Masts viens no talantīgākajiem jaunajiem hh izpildītājiem. Visas viņa dziesmas ir uz 100% labas, neviena nav neizdevusies vai kkā tā :)

3 0 atbildēt

varēji ielikt arī punkts...vēl no LV var Zemsegu pasauli klausīties,pārējie gandrīz neviens neaizķer..

2 0 atbildēt

Ieliku plusu jo pazīstu tevi 

1 0 atbildēt

Manuprāt viņš ir biku tāds ''zefīru repers'' (no hate) , bet dažās dziesmās ir ok, piem., ''Likteni neapspēlēt'' ar Grifu.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt