local-stats-pixel fb-conv-api

Mans viedoklis - Terminator Genisys5

Mans viedoklis - Terminator Genisys


8 4 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Par tavu komentāru. Ja tu esi LV,tavušvako grafiku izskaidrot ir viegli - tu skatījies pirātisko novilktu netā ,kur nekas labāks par camrip nav ,jo lv šitas ir tikai no 10.jūlija. Ja ārzemēs ,nu tad hvz,kāpēc grafika tik švaka.

Par sižetu - grāvējiem reti ir baigi labais story line,jo īpaši ja jāsaspiež vienā filmā -ja vairākas daļas,tad ir iespējas kko pastiept un plašāk izstāstīt.

Par aktieriem - tu galvu saspiedis vai? Es neesmu noskatījies vēl 5. ,bet ja var ticēt tev un ir sabāztas visas 4 filmas šajā 1 ,tad tu gribi ,lai piedalās šajā vienā un nevis vienīgais večuks ir Švarcijs, bet aŗī piemēram Kails Rīvzs,kuram jātgirežās pagātnē jāizglābj Sāra KOnora un jākļūst par Džona Konora tēvu ir vecs večuks un Sāra sagrabējusi vecenīte? Would that be any sense? Pirmās 2 daļas ir vislabākās, 3. praktiski nogalināja franšīzi, 4. pavilka laukā. Pienāks laiks un redzēs ko varēšu teikt par piekto. Tavs apraksts bija labs,bet likās ka pilns ar lētu sarkasmu vai lētiem jokiem. Vēlies pataisīt kritiku filmām ok šeit būs sarakstiņs gan ar jaunām,gan vecām,gan klasiku.

1.Vējiem līdzi

2. Šausmas gobu ielā

3. Matrixa trioloģija

4. Forests Gamps

5. Interstellar

6.Alien kvadroloģija

7.Madagaskaras Pingvīni

8.Fast 7

0 0 atbildēt

muļķis.Grafika slikta jo skatījies CAM rip'u,jo labā kvalitātē viņa vēl nav izgājusi.Un tu vienkārši neko nesaproti,jo filmai līdzi neseko.muļķis kvadrātā tu.

0 0 atbildēt
Pieliec sev rokas....
0 0 atbildēt