local-stats-pixel fb-conv-api

Mans filmu arhīvs latviešu valodā part 12

12 2

Tātad esmu nolēmis publicēt savu filmu arhīvu.Ja kādam no jums vaig kādu no šīm filmām sazinietis ar mani pa pm.


Kā iepatikties klases biedriem

Uzzinājis, ka viņa ģimene pārceļas uz citu pilsētu, Makss ir sajūsmā. Pirmkārt, viņam vairs nebūs jātiekas ar vietējiem huligāniem, kas nekad neliek zēnu mierā, un arī par riebīgo skolas direktoru varēs aizmirst. Otrkārt, pēdējā nedēļa pirms aizbraukšanas ir īstais brīdis, lai atriebtos visiem pāridarītājiem… Izdomas bagātais zēns parūpēsies, lai skolā visi iegaumētu viņa vārdu. Bet vai Makss ir ņēmis vērā visus apstākļus?


Maska

Kautrīgā bankas darbinieka Stenlija dzīve izmainās, kad viņš atrod vecu masku, kurai piemīt burvju spēks. No klusa, nemanāma vīra, viņš kļūst par nevaldāmu un apburošu briesmoni, no kura baidās visa pilsēta.


Dirsspārdis necenzētā versija
Deivs Lizevskis ir parasts vidusskolnieks, kurš dzīvo ar saviem vecākiem un ir liels komiksu fans. Viņš nav nekāds sportists, zubris vai geimeris. Brīvajā laikā skatās filmas, fantazē par anglenes učeni vai kopā ar saviem draugiem pavada laiku lasot komiksus. Kādu dienu viņam ir līdz kaklam regulāras, vietējo huligānu izdarības un viņš nolemj rīkoties. Neskatoties uz to, ka viņš nav nekāds dižais kauslis, nav savā labākajā formā un ka tas ir pilnīgs neprāts, viņš mēģina kļūt par supervaroni.



Tracis mājās

Ugunsdzēsējs dodas pensijā, lai mierīgi divatā ar sievu pavadītu vecumdienas. Tas gan nozīmē, ka viņam jāpiespiež pārvākties abi dēli, kuriem jau tuvojas trīsdesmit gadu vecums. Viņi abi ir neveiksminieki un slaisti, kuru vietā visu izdara mamma. Tēvs aizved sievu pārgājienā, lai dēli mājās paliktu vieni bez pārtikas, naudas un elektrības un būtu spiesti uzņemties atbildību paši par sevi. Vai viņi uztvers tēva ziņojumu? Sāks meklēt darbu, izvāksies vai turēsies pie vecākiem par katru cenu? Pie kam māte vēlas atgriezties mājās pēc iespējas ātrāk, lai turpinātu rūpēties par dēliem.


Vecmāmiņas puisītis

Aleksa dzīvokļa biedrs Džefrijs visu īres nomaksai doto naudu iztērējis, un nu dzīvokļa saimnieks pieprasa, lai viņi izvāktos nekavējoties! 35 gadus vecajam videospēļu izmēģinātājam Aleksam nu ir jāatrod jauna dzīvesvieta. Pagaidām nekas cits neatliek, kā padzīvot pie vecmāmiņas... Taču draugiem kauns teikt patiesību, tāpēc Alekss draugiem sastāsta, ka dzīvo kopā ar trim satriecošām meitenēm...


Labais burgers

Eds jau ilgi strādā vietējā uzkodu ēstuvē ar nosaukumu „Labais burgers”. Taču tagad viņa darbavietu apdraud jauns ātrās ēdināšanas iestādījums – „Mondo burgers”. Pēc tam, kad sadauzījis mammas mašīnu, tajā strādāt sācis arī skolnieks Deksters. Viņam darbs nepieciešams, lai atmaksātu nodarītos zaudējumus. Tomēr, kad „Mondo burgers” Deksteru atlaiž, viņš dodas tieši pie Eda, un abi kopā viņi ir nolemj, ka neļaus konkurentiem izsist veco „Labo burgeru” no aprites un pilsētnieku sirdīm!


Dadlijs pareizais

Filmas darbība norisinās Kanādas Klinšu kalnu pilsētiņā Puslaimes ielejā. Dadlijs Pareizais ir apņēmīgs, bet neveiksmīgs jātnieku policijas pārstāvis, kurš atklāj, ka Smīns Pātaga grasās izkrāpt ciema ļaudīm visu zemi, sastāstot blēņas par zelta drudzi. Viņš cenšas Dadlijam no deguna nocelt arī viņa mīļoto vides aktīvisti Nellu Fenviku. Dadlijam pašrocīgi jāatmasko Smīna nekrietnie nodomi, jāatkaro Nella un jāatjauno miers ielejā. Cerams, viņš visu nesalaidīs grīstē... Filma veidota pēc 60. gadu multiplikācijas filmas motīviem.

12 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Man nobloķēja ip par autortiesībām tagad nevaru tur vairs likt.
0 0 atbildēt
Vari iedot savu skype un es Tev varētu viņas nosūtīt.
0 0 atbildēt