local-stats-pixel fb-conv-api

Manam vecumam netipisks hobijs. Otrā daļa + video28

100 0

Raksts nekādā veidā nav paredzēts Bīberu faniem. Tā kā bija necerēti pozitīva atsaucība raksta pirmajai daļai, nolēmu uzfotogrāfēt vēl pāris bildes, iemēģināt savas iemaņas video iefilmēšanā, un dot zaļo gaismu otrajai, noslēdzošajai raksta daļai par savu hobiju - lenšu ierakstu kolekcionēšanu. Videoklipos (zemāk) nav vienkārši nofilmēts maģis, par cik caur mana filmējamā daikta mikrofonu skaņas kvalitāte ir samērā atbaidoša (arī ar attēlu ir kā ir), šeit video veidošanai izmantoju nedaudz citādāku pieeju. Faktiski, šos video vairāk ir domāts klausīties, nekā skatīties. Par kvalitāti - atceramies to, ka maģis nav jauns un vēl skaitās ne tas labākais, un lentas arī, citas ir vairāk nodrillētas, citas mazāk.

Turpinājumā rādu vēl dažus ierakstus un vēl šo to no vecās aparatūras, ko ir izdevies saglabāt

100 0 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

nu skaisti

3 0 atbildēt

forši emotion a ir tā, ka tās magnetofona lentas ilgu laiku glabājot, magnetizējas, un tad nevar vairs klausīties? (tā man kādreiz kāds ir stāstījis)

3 0 atbildēt

Paldies par nostaļģisku atkāpi! Skatoties bildes atgriezos 30 gadus atpakaļ! Paldies!+++

3 0 atbildēt

Ceru, ka manu plašu atskaņotāju neesi pārdevis, jo to es tev nepiedošu emotion

2 0 atbildēt

Kāda velna pēc Tu man to saki?? Ar mūziku uz ''Tu" jau esmu kopš agras bērnības, par mp3 eksistenci zinu pats. Acīmredzot, Tavā dzīvē vairāk par to nekas neeksistē, man tas ir tikai hobijs, tā ka, tā teikt, ne Tava cūka, ne Tava druva, mana dzīve nekādā gadījumā nesastāv tikai no šī. Un ja Tu esi spējīgs mani nosaukt par pensionāru, (pat to nepareizi esi uzrakstījis) lai arī man ir tikai 23 gadi, tas neko labu par Tevi neliecina. Izlien no pamperiem un beidz citiem kakāt uz galvas. Nebojāsim viens otram garastāvokli!

2 0 atbildēt
Tā manta nav skapī stūķējama, bet gan goda vietā liekama.
1 0 atbildēt

Prieks beidzot redzēt Maģi un Lentas darbībā!  emotion 

1 0 atbildēt

Es tā neteiktu. Nožēlojama dzīve ir tādiem, kas neko citu nedara, tikai sēž pie datora un heito visu, kas ceļā pagadās, man ir pārāk maz laika, lai žēlotos par savu dzīvi emotion Kas, Tavuprāt, Tu tāds esi, ka vari ar mani tā runāt? Esi mani redzējis?? Zini, ko es daru?? Nekā Tu, veco zēn, nezini, tāpēc nelien, kur Tev neprasa, sēdi biksēs, un attīsties. Diskusiju beidzu, jauku vakaru!

0 0 atbildēt

Nu vot, nevaru īsti saprast, kas tur ir ar to vilkšanu. Viena lente spēlē it kā nedaudz par ātru, otra atkal nedaudz par lēnu. Patreiz nav laika diži krāmēties un salīdzināt, pirms pāris nedēļām visu izpucēju, saeļļoju un noliku. Galvas diži regulējis neesmu, tikai tik, cik uz ausi, citādu iespēju man nav. Galvu, iespējams, vajadzēs jaunu, jo šī jau labi padilusi (doma ir uzlikt divceļu galvu) Bet, ja vēl par to ātrumu, tad, iespējams, ka pašas lentas arī ir ierakstītas uz neriktīgiem aparātiem, jo man pat kaut kur bija divas ierakstu kopijas, viens un tas pats albūms, bet skan viens lēnāk, otrs izteikti ātrāk.

Tad jau es zinu Tevi, es biju tās diskusijas autors draugos, kas meklēja to mūziku no vecajām lentām, liekas, Tu biji vienīgais, kas atbildēja  emotion 

Pilnai laimei maģim vēl varētu savest kārtībā ieraksta funkciju, kas nedarbojas, bet tā kā shēmas man nav, pat nezinu, kur sākt rakt...

0 0 atbildēt

Diemžēl, nevarēšu palīdzēt. Ar elektronikas remontiem nenodarbojos, šis viss ir reanimēts tikai savam priekam. DIemžēl, šobrīd nav laika, kad ķēpāties, pašam darba ir pāri galvai. Man te pašam viena Orbīta 107 jau pusotru gadu apstājusies remonta procesā. Nav man arī elektronikā zināšanu tik daudz, lai pieņemtu no citiem remontā tādas lietas. Magnetofons ir magnetofons. Ja esi draugos ar testeri un lodāmuru, un rokas netrīc, tad jau primitīvākās lietas (elektrolīti un traņi) vari samainīt pats.emotion Tas ir viss, ko es pats pagaidām no elektronikas sajēdzu. emotion  Protams, jāizstudē iepriekš attiecīgā literatūra, un shēmas uz papīra ir obligātas priekš nopietniem remontiem.

0 0 atbildēt

laba skaņas kvalitāte, par spīti degradējušām lentēm emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt