local-stats-pixel fb-conv-api

Mana veidotā mūzika.15

48 5

Šie ir manis veidotie muzikālie darbiņi.Esu vēl iesācējs,bet cenšos izaugt,tikt tālāk.Pēdējā laikā sāku mācīties veidot breakbeat,dnb,dubstep tipa mūziku.ar dubstepu ir visšvakāk,jo tas ir sarežģīti.
Bet te nu būs pārītis manu jaunāko gabaliņu,nēesiet pārāk stingri,iesakiet ko pielikt,ko noņemt! :)







48 5 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Nav jau slikti, bet labāk paņem rokās, taisi mūziku ar mūzikas instrumentu, nevis datoru... emotion

5 1 atbildēt

Turpini strādāt viss Tev sanāks!

Paņem kādu kulta dziesmu un pamēģini uztaisīt DNB vai Dubstep remixu kā šitas: http://www.youtube.com/watch?v=zx1zS41LPTI tas peķer publiku ātri :)

0 0 atbildēt

Labi sanāk bet tev ir japiestrādā ar skaņam un melodijam fonā.Pats galvenais neliec savus darbus spokos jo šeit daudzi vienkarši nesaprot neko no elektroniskas mākslas. Ieliec soundclouda. Daudzi producenti visu savu darbību uzsāka tikai un ar vienīgu datoru.Man pašam patīk elektroniska mūzika un grību visu sākt bet tagad esmu pārak slinks, pavasaris taču....mmmmm emotion   

0 0 atbildēt

Sveiks! Es vēlējos palūgt tavu atļauju.  Vai es drīkstu izmantot tavu mūziku savos video? Es ielikšu tava channel link desc. un arī video beigās.

0 0 atbildēt

Kā DJ redu ka lieto tikai datoru nevis arī NI Machine vai Luncpad un teikšu tā tas nekad nebūs pietiekami kvalitatīvs. 450 LVL tu D&B, Dubstep, House, Electro, Electro House un vel katram dirty tipu var uztaisīt Nopēr vai nu NI machine Mikro 152 LVL laikam un miers mūzika būs krietni kvalitatīvāka. Ja nezini kur pirkt tad lūdzu: http://www.discomania.lv/item.php?id=8390

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Nekas īpašs, ir redzēti labāki veidojumi. emotion

1 2 atbildēt

Ah,es gribēju Bīberu!emotion

1 10 atbildēt