local-stats-pixel fb-conv-api

MESA illuminati (dēmonisko spēku) varā - pazīmes, spriediet paši.7

10 4

Jums lemt un spriest par so teemu, pasiem bet iesaku nebut ignorejosiem un meklet atbildes uz sev interesejosiem jautajumiem..

Jau nez cik ilgi interesejos par to kas holivudas muzikas industrija patiesiba ir, par to ka gust panakumus , par to ko veesta slavenu muziku dziesmu teksti (lirikas), no kurienes vini smelas iedvesmu un kas apslepts videoklipos.

Sen jau biju pamanijis, bet beidzot nolemu izveidot rakstu, kuru drosi vien daudzi uzskatis par mulkibu un nez ko vel, bet tam nav nozime, galvenais ko gribu pateikt un uz ko noradit, ka tas viss ILLUMINATI pasaakums ir mums visapkaart ari tepat Latvija.

Gribu atgadinat ka illuminati ir slepana sabiedriba (demoni) kas manifiste jeb vada cilveku, iedvesmo un rada taa saukto dziives celu utt.. cilveks ir garu varaa, iedvesmaa u.c. Tapec si sabiedriba ir slepena, no cilveka tu ir tikai kermenis kas parnemts citu buutnju.. ( off topic links uz video kur Mars Zukerbergs nejaushi pasaka ka bija cilveks.. ( bu PewDiePie)

https://www.youtube.com/watch?v=Ew9oewvyd0M

Jums neliekas ka MESA ( Gatis Irbe ) ir mainijies radikali, protams jaa cilveki mainaas, bet vins ir palicis, noslepumains cik esmu redzejis intervijaas. Ne ipasi atverts, pat var teikt vienaldzigs.

Vards MESA jums kautk ko neatgadina? Ka piemeram Messija? dzivaini vai ne ?

Bibele paregots ka beigu laikos, daudz viltus Kristu ( false Christs ) paradiisies, kas daris daznedazadus brinumus.. proti, cilveki kas pasi saaks domat ka ir Dieva deeli, maacis viltus doktriinas jeb macibas, ko itka var identificet ar bibeli, tomer maciba ko sie cilveki pasniedz ir sagrozita pa savam, proti, citadak interpreteta.

1.Viens no vina albumiem ir ar diezgan divainu simboliku- Aci ar viiru viduu, kas itkaa simbolizee Dievu ? izskatas amizanti, bet cilveks kam nav gariga redzejuma uz so visu psakumu tur neko divainu nesaskatits. Nosaukts to vienkarsi par maakslu.. Bet es seit redzu ko citu. ( pirmie 3 att.)

2.Uz otra albuma vaaka ir taurenis. MK ultra mindcontrol simbols. Sis gan nav monarhu taurins, bet kapec taurenis ? ( links par monarhu tauriniem un prata kontroli, to simbolikas nozime linkaa)

https://www.youtube.com/watch?v=lsZ9MFRgvjY - monarhu taurinu prata kontrole

Mesa savus ienakumus no siem albumiem ziedo labdaribai, beerniem ar probleemam.. un dara to zinaamu visiem.. Bet Dievs saka ja paliidzi vai dod kadam, neskandini to pa pasauli , lai to visi redz cik tu esi labs utt, bet dari to slepenibaa . ( nav precizi no bibeles bet doma ir taa pati )

Visi sie labdari grib lai visi zin cik labus darbus vini dara, vinam ruup tikai pats. Hipokraats kas ir melns un tumsh no iekspuses bet no arpuses sevi spodrina.. tapat aa Reiks. Arvis Reiks. Staasta un maaca jauniesiem ka dzert un pipeet ir slikti , bet pats tuseejas ballejas ,lieto + izradaas savos videoklipos.. tas nav Lepnums pasakiet man >>>>???

LIRIKAS

Es nesen biju loti liels si makkslinieka dailrades fans, es zinnaju un jutu ka siim dziesmaam ir kaada jega un nozime. Tas vesta ko taadu, kaut ko nozimigu. Protams visi ir pamanijusi to ko vins megina pateikt,, bet tur ir jas vairak.. vins runa par to kaas buus

Seit dazas rindas no vina dziesmu tekstiem kas saistiti ar bibeli un paregojumiem :

1. Mesa "Divas Pasaules", - kapec divas pasaules ? ko tas nozimee ? es loti stipri saubos kas tas neuzko nenoraada, vienkarsi mes to nespejam saredzet. Ka jezus teica Lai tie kam ir ausis lai dzird un acis kas redz. vins nerunaja par parastam acim un ausim bet gan par garigam acim un ausim..

Dziesmaas promouto to ka mees neizbaudam dziivi,

kam mums beernus, kam mums visa liekaa ..?

Kam man kaadu vilkt , ja es varu kaadu gruust ?

Kas jau bija reiz, tas reiz atkal buus...

Tas suuds ir asiniis, vari saukt mani par parziitu ?

Dzive ir par leenu, man taa ir apniciiga ?..

viss tas flows + lirikas izraisa cilvekaa reakciju, kas biezi vien noved pie nedekvatas ricibas.. spriediet pasi..

Vins ir demonu ietekmee, paklausieties taas dziesmas..iedvesma nenak no shiis pasaules, demons caur vinu uzrkasta dziesmu, burtiski baazot mums aciis to ka tas kas bijis kaadreiz notiks atkal..vesture atkartosies..

Tikai kaa bija kaadreiz ? tapat kad dzivoja NOA, kurs bija vienigais taisnais cilveks ko Dievs atrada uz zemes, kas nopludinaja visu pasauli..jo pasaule bija greciga un visiem alvaa bija tikai netiiras domas.. tad dzivoja milzi un vel visadi pretigi radijumi..

MESAS dziesmas noteikti kaut ko veesta.. par to uz ko iet muusu sabiedriiba..sniik snaak un lpar liivu paarto aivars.. trangenderisms.. utt.

Nezinu spejat saklausit to ko vins veesta vai vienkarsi tresijat liidz ritmaa..

Viss tas notiek. Puikas grib buut meitenes utt..

Atveriet acis miilie draugi un uztverat so visu ar atveertu praatu. Jautaajiet un izjautaajiet visu. Mekleejiet atbildes..

Nesaubos ka Gatis Irbe nebuus vienigais makslinieks, ar laiku paradisies vel simbolims, vel daudzkas ari musu pasmaju mazaja Latvijaa.. Esiet modri. Neiesaku klausities so muziku, mani taa slikti ietekmeeja..neaprakstami slikti..

Prieks ka ir cilveki kam interese, pagaidam varbut juus mani uzsktat par spoku diivaini, bet man prieks. Zinu ka parsvara te ir jauniesi, kam interese tikai komiksi, bet ir cilveki kas aizdomajas..

Kaut kaadas seeklas es seeju un tikai tas ir svariigi.

Si muuzika ir praata programmeesana, tapat ka TV uc mediji..

Jo vairak un biezak to klausaties, juus par to paliekat, sakat taa domaat un iespaidojaties.. juus paiekat par to ko klausaties un skataties.. Tas viss tiek dariits lai demoralizeetu un iznicinatu cilveciibu muusos..

Paldies.

10 4 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Šeit mēs redzam lielisku piemēru - jo cilvēks ir lielāks un kompleksaināslks cirvis, jo ātrāk viņš nojūgsies lasot bībeli. Tā ir vergu rokasgrāmata, tas pat netiek slēpts - jūs esiet mans avju (aitu) ganāmpulks. Stulbāku dzīvnieku par aitu pat grūti iedomāties.
4 3 atbildēt
Pirms Irbes pirmie vēstneši bija Instrumenti. Noskaties klipu - Don't hold onto me. Par iluminātiem piekrītu, bet Dievu slavini Tu pārak daudz!
0 0 atbildēt
Nesapratu kāds tolks taisīt šo rakstu? Tā pat cilvēki kas klausijās MESU turpinās to darīt. Cilvēki mainās nevienmēr ir jāizstāsta visu kas ir uz sirds. Tad es labāk vispār neklausos neko nevis par Dievu.
0 0 atbildēt

CIILVĒKS ir sapinies pats savās domās.Ne tur kād GATIS IRBE ir mainījies ne arī vinam kāds sakars are iluminātiem (un vai vispār tādi ir).Bet nu ja tā padomā ,un ja cilvēks grib atgādinat,tad iespējams viņs ir redzējis.Piedavāju lietas saukt īstajos vārdos,saki JURIS no tādas un tādas čuhnas ir iluminats .JA tu to nevari izdarīt tad tu esi dirsejs.

0 0 atbildēt

Jautājums mednieku-zemnieku tautas veselajam saprātam:

Kāpēc lasīt, mācīt, spriedelēt bībeli?!  emotion 

kaut kādas tur izredzētās tautas doktrīnu...

0 0 atbildēt
Vecīt es to pašu domāju par mesa. Un iesaku noskatīties šo par iluminati mūzikas industrijā https://youtu.be/fcigedF3FVQ
0 0 atbildēt