local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas RAPPER TAG #819

42 9

Princips ir pavisam vienkāršs! Izmantojot plašās interneta iespējas, tiek padots tālāk virtuāls stafetes kociņš kādam no Latvijas hip-hopa izpildītājiem Ja izpildītājs ir saņēmis šo kociņu, tad viņa pienākums ir pieņemt izaicinājumu, lai iesāktu arī nākamo stafetes posmu. Katrs izpildītājs ''noskaita'' 16 vai vairāk rindas un video beigās pasaka, kurš būs nākamais! Pavisam vienkārši! Nekāda konkurence un sāncensība! Tikai prasmju parādīšana!



42 9 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://LV HH
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Es šeit tā skatos, ka lielākajai daļai komentētāju nav ne mazākās sajēgas par šo. Tur jābūt stulbam, lai nesaprastu, ka Reiks ir piedūries un šis nav nopietni. Laikam analizēšanas spējas dažiem ir sešgadnieka līmenī. Ar visu piedūrienu Reiks parādīja savu līmeni - vārdi kā lodes bira.

5 0 atbildēt

Tāda ir dzīve?!? lai gan godīgi es nesapratu vai video ir veidots kā parodija vai nopietni, džeki ar plastmasas ieročiem iedomājās ka - jap ganksteri ar nošlūkušām biksēm nevar ne dienu no mājām iznākt, jo, ja neskaita ~20000 latvijas medniekus, tad latvijā uz ielas tevi visi nošaus un izdzīvot bez dzels pautiem te nevar.

p.s. tantuki sabiedriskajā transportā ir lielāki ganksteri par jums

7 3 atbildēt

salīdzinājumā  ar citiem tagiem, šis ir oriģināls !

2 0 atbildēt

:D :D :D :D :D

Jobanais wannabe gangsters. Pff.

7 6 atbildēt

Reiks nodeva pa bombām! Pagaidām šis ir viens no labākajiem tagiem emotion

1 0 atbildēt

Jēbāl kas par sūdu šis nahuj bija? Rajona pacans izdomāja,ka ir baigais nazis paķēra plastmasas ieročus un pusotru minūti tā visai lepni pilnīgu tufti dirsa pa muti laukā!  Vienīgais ko es šeit noskaidroju ir tas,ka ir tāda lieta kā reperu tags,kas ir rajona biksēs dirsēju verbālās atejas apmaiņa internetā un tavs skills ir pilnīgā dirsā...

3 3 atbildēt

tas arī parāda Lv rap līmeni, no visiem labi ja viens  ir klausāms..

0 0 atbildēt

1/10 

Es bērnībā klausijos Repu kad tas vel bija normāls, tagad pārgāju uz kautko labāku, metālu. Mūzikas stilu kas tiešām prasa prasmi.

0 0 atbildēt

Muļķi, šis viss ir piedūriens, kā var nesaprast...

šis ir īsts stafs -> Ivans un Punkts uz I - Mūzika

0 0 atbildēt

Latvijā ir reperi ?  Latvijā ir tikai klauni kas grib but baigie gangsteri un bad ass veči emotion  Latvijā vispār normālu muziķu nav, nevienā jomā. Visi kautkādi "wannabe"  saskatas uz arzemniekiem ,mēģina kopēt un nekas labs nesanāk.  Lai ari esmu latvietis, esmu pilnībā pret latviešu mūzku, jo vel nav uztaisita dziesma vai parādijies izpilditājs kuru būtu vērts klausities.  Reāli kas tad mums šeit ir. ņerga reiniks kas gaudo salkanu huiņu,  Kautkāds Endrikes Iglesijas kopētajs un sarkangalvite. Divi pediņi kas eirovizijā izgažas, un bariņš gangsteru parodijas.  pff... Latviešiem vienīga muzika kas jādzied ir ganu dziesmas Raimonda paula pavadibā. Nekas vairāk nesanāk.

5 6 atbildēt