local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijā sevi piesaka jauna dziedātāja3

Jaunā dziedātāja Beatrise Heislere plašākai publikai nodod savu pašsacerēto dziesmu „Satiksimies”, kura tapusi pateicoties dziesmas producentam - Edgaram Viļumam. Līdz ar dziesmu iznācis arī videoklips, kuru uzņēmis Ričards Grāvītis, kurš ir arī daļa no „InfectedArtStudio” - jaunās paaudzes pārstāvji, kas veido foto un video materiālus.

Dziesma ir par negaidīto, patieso, pirmo satikšanos starp diviem cilvēkiem. Lai arī dziesmas teksts, šķietami, izsaka citādu skatījumu par abu jauniešu pirmo satikšanos, video nodod pavisam atšķirīgu un intīmāku ziņu – iespējams ne viss, kas notiek apkārt ir nejauši, reizēm iekšēji jūtam vai pat sapņos redzam cilvēkus, kurus, pašiem šķiet, neesam redzējuši, kad tajā pašā laikā tas viss varbūt ir kā zvaigznēs ierakstīts un ir lemts piedzīvot, ko īpašu.

Dziesmas video klipā piedalās divi topošie aktieri no Jelgavas – Dārta Ance Ēdere un Jānis Pampe.

Galvenā varone dodas ikdienišķā braucienā ar vilcienu, iemieg, mūzikai skanot, kur arī satiek viņu. Abu iepazīšanās ir mazliet muļķīga, toties patiesa.



15 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Viss būtu dikti forši utt, bet man nezkāpēc kretinē,ka jaunie tā saucamie mūziķi par sevi raksta trešajā personā kopā ar komplimentu un dziļdomīgu aprakstu kaudzēm. emotion
5 0 atbildēt