local-stats-pixel fb-conv-api

Latvija, Tēvzeme2

59 1

Sveiks spoku lasītāj.

Joprojām turpinu sapņot, tāpēc arī šī ir otrā daļa, otrais mēģinājums. Esmu jau par vecu, lai satrauktos par ļauniem komentāriem un riebīgiem cilvēkiem. Un, ja kādam ir kas labs sakāms, tad droši, jo tas vienmēr sagādā prieku. Jūs jau paši zinat kā tas ir.

Pirms kāda laiciņa piedāvāju jums savu "Tu Mana Meitene" dziesmu, kura youtube kanālā jau apskatīta 7 tūkstoš reižu. Tāpēc saņēmos vēlreiz, kā jau pirmajā rakstā minēju, es cenšos izveidot hitu Latvijas mērogā, tā pat ir kļuvusi par tādu kā apsēstību. Vakaros sēžōt vannā ienāk prātā kāda ideja, ne nomazgājies, ne kārtīgi noslaucījies, lecu ārā no vannas, ķeru pildspalvu un papīru rokās, un rakstu, daudz rakstu. Beidzu rakstīt, un saprotu, ka jāiet tomēr nomazgāties.

Tā kā mūsu zemei nākošgad apritēs veseli 100 gadi, tad man tapa skaidrs, ka kaut viena dziesma jāvelta Latvijai. Personīgi es vienmēr atbalstu visus latviešu sportistus, fanoju līdz, patīk dziesmu svētki, Latviešu filmas, Sirdsmīļā Monika un turu īkšķus par latviešiem eirovīzijā. Neteikšu, ka esmu super patriots, tomēr ir lietas, kuras mani Latvijā nemaz neuzrunā. Piemēram, politika un viss tas marazms ap to, tās pašas ziņas ne vienmēr ir patiesas, un vidējais Latvijā dzīvojošo vecums ar katru gadu pieaug. Man sanācis paceļot un padzīvot ārzemēs, arī dotajā brīdī neesmu uz vietas, bet nākotnē noteikti dzīvošu Latvijā, protams, ja visu to politiku savedīs kārtībā.

Nedaudz par dziesmu - vārdus sarakstīju tieši nedaudz pirms Latvijas dzimšanas dienas, taču nebija iespēja to uzreiz ierakstīt, jo ieraksti tiek veidoti pie laba drauga dzīvoklī, kuram ne vienmēr ir laiks, un man arī vajadzēja pasi mainīt, un bij jāaizlido uz dzimteni pēc tās. Vispār jau dziesmas piedziedājums nav domāts nopietns, bet varbūt, ka tā ir sanācis.

Ja patika dziesma, padalieties, uzspiediet patīk.

Un kā jau vienmēr. Paldies Jums. Jauku vakaru.

edit - Pamainīju nedaudz piedziedājumu. Un no jauna pievienoju Youtube kanālā

59 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Par LATVIJU!!!
3 0 atbildēt

varbūt vispirms derētu iemācītes dziedat.

3 0 atbildēt