local-stats-pixel fb-conv-api

Latvieši iekaro pasaules mūzikas tirgu un strādā pie studijas Londonā1

19 1

Kā no hip-hop mūzikas ritmu tirgošanas vietnē SoundCloud nonākt līdz ierakstu studijas un apģērbu veikalu atvēršanai Eiropas lielākajās pilsētās, vēsta WMR Music Group dibinātājs, Matīss.

Latviešu dibinātā mūzikas ierakstu kompānija WMR Music Group strādā sadarbībā ar dažādiem hip-hop un trap mūzikas stilu izpildītājiem, kā arī savu popularitāti guvusi laižot klajā savu apģērbu līniju #WeMakeMoney.

Kaut arī WMR Music Group startējusi tikai šī gada janvārī, kompānija jau var lepoties ar ievērojamiem panākumiem pasaules mērogā.

Ierakstu kompānijas paspārnē ir mūziķis Durdy, kurš karjeras virsotni sasniedzis, sadarbībā ar WMR Music Group ierakstot dziesmu ar slaveno reperi Havoc no leģendārā duo Mobb Deep. Lielu atsaucību kompānija guvusi no Kanādas, Norvēģijas un Anglijas hip-hop kultūras piekritējiem, kur lielākoties tiek izplatīta apģērbu līnija #WeMakeMoney.

WMR Music Group ar saviem produktiem dalās Instagram un Facebook vietnēs, kur kopā jau sasniegta 20 000 sekotāju latiņa.

WMR Music Group šobrīd strādā pie mūzikas ierakstu studijas atvēršanas Londonā, ko plānots realizēt jau nākošgad. Apģērbu veikalu izvietošana zīmolam #WeMakeMoney paredzēta Anglijā un Norvēģijā. Sadarbībā ar pašmāju reperi Chris King tiek attīstīts projekts: hip-hop kultūras žurnāls.

Kompānijas izpilddirektors Edgars uzsver - mūzikas industrijas māksliniekiem vislielākās grūtības ir tikt pamanītiem un novērtētiem, nemaz nerunājot par mūzikas topu augšgaliem un lielajām skatuvēm - un tieši šāds ir WMR Music Group mērķis, padarīt topošo mākslinieku sapņus par realitāti.

“Līdz ierakstu kompānijas atvēršanai un apģērbu līnijas izplatīšanai mēs nonācām pavisam nejauši,” stāsta WMR Music Group dibinātājs Matīss.

“Viss sākās ar skaņu plates iegādi un hip-hop ritmu tirgošanu SoundCloud lapā, kas diženus panākumus nesniedza. Šādi nāca klajā ideja izveidot ierakstu kompāniju un strādāt ar jaunajiem mūziķiem. Izveidojām gan mājaslapu, gan sociālo tīklu kontus, taču kompānijas pirmie soļi nebija tie veiksmīgākie. Šķita, ka tas nebūs pūļu vērts un ka jāatmet visam ar roku, bet viss mainījās, kad atradām mūsu pirmo veiksmīgo klientu,” par kompānijas dibināšanu vēsta Matīss.

“Lai kļūtu atpazīstamu un atzītu mākslinieku, ir smagi jāstrādā,” atzīst WMR Music Group Izpilddirektors Edgars. “Dziesmu producēšana, mūzikas video filmēšana un zīmola veidošana - tas vēl nav visgrūtākais. Lielākās problēmas jaunajiem māksliniekiem sagādā cīņa ar reklāmām un publikācijām. Ar to nodarbojas mūsu kompānija WMR Music Group - mēs parādam pasaulei, cik talantīgi tie ir, cik aizrautīgi tie mīl savu darbu.”

Neskatoties uz neilgo laiku hip-hop kultūras apritē, WMR Music Group ir guvusi ievērojamus sasniegumus, un neapšaubāmi turpinās augt un attīstīties, izplatot savu vārdu plašajā pasaulē.

19 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

1 0 atbildēt