local-stats-pixel fb-conv-api

Labākās balsis pasaulē.7

Kad klausos šos vokālos priekšnesumus, man skudriņas skrien pār miesu, tas nozīmē, ka balss ir izcila. Protams, tas ir tikai mans subjetīvais viedoklis, bet šie mākslinieki ir daudz ko sasnieguši, tas par kaut ko liecina. Centos ielikt dzīvās uzstāšanās, lai patiešām varētu novērtēt vokālās spējas.

Iesakau video noskatīties līdz galam, jo kulminācija un pati spēcīgākā daļa parasti nāk uz dziesmas beigām, ievads ir tikai tāds maigs ''iešūpojiens'' sajūtās.

Pēdējam video nav nekāda sakra ar labām vokālajām prasmēm, bet gan ar izcilu mūzikas video klipu, tā ir smaga mūzika, bet vērts noskatīties klipu, ļoti orģināls un smieklīgs.













24 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://youtube
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Nesaprotu, kādēļ opernieki tik regulāri tiek uzskatīti par labākajām balsīm pasaulē. Uzskatu, ka kaut vai mūsdienu mūzikā ir unikāli vokāli, piemēram, Jessie J. Un ne vienmēr izcilākās balsis pieder dziedātājiem. Morgana Frīmena ikonisko zemo toni nevar nepieminēt.

3 1 atbildēt

No šiem izcili ir tikai Bočelli un Braitmena, pārējie ir tikai Tavas domas, muļķīgi tādu virsrakstu likt.

2 1 atbildēt

Bijām koru konkursā Helsinkos. Šķiet, somu sieviešu koris atskaņoja dziesmu, kas ir līdzīga Selgas Mences "Kur tu biji bāleliņi" (https://www.youtube.com/watch?v=obkcdwPSFww) Patiesībā TĀ dziesma bija vienas dāmas solo. Solistei ņemot elpu pauzes aizpildīja kāda no pārējām dziedātājām. Skanēja, it kā, vienā elpas vilcienā nodziedātu soliste. Tādi termīti mani nebija un nav bradājuši! Arī klausoties Mencīti vienmēr pavada skudriņas... Bet ikdienā klausos Dzelzs vilku un Rammstein, tas tā emotion

0 0 atbildēt