local-stats-pixel fb-conv-api

"Kontraflovs" brauc Latvijas tūrē4

Kontraflovs - Latvijas svaigākā lielkalibra hip-hop producentu un izpildītāju apvienība – svinot “SSB” projekta noslēgumu un pāreju jaunā un vēl veiksmīgākā 2018.gadā, aicina uz savu Latvijas koncertturneju “Lielā tūre”, kas norisināsies laika posmā no 22.decembra līdz 13.janvārim.

Programmā iekļautas visas kompozīcijas no pēdējā Kontraflova albuma “SSB”, kā arī senāki skaņdarbi no projekta “Maize” un vēl iepriekš nedzirdēti darbi no grupas topošā albuma.

Atsevišķos koncertos kopā ar Kontraflovu uzstasies arī tādi atpazīstami mākslinieki kā Misters & Nospiedumi, Rolands Če, Ozols, ansis, Eliots un Kaņepe. Savukārt par atmosfēru un labi pavadītu laiku pirms un pēc koncertiem parūpēsies DJ Oculus Noise.

Kontraflovs ir apvienība, kas darbojas Latvijā un ASV (Hjūstona, TX), kurā tās dalībnieki – Artūrs Rikmanis, Dāvis Strauss un Ritvars Paraģis – paši producē, raksta, apstrādā un izpilda visus savus skaņdarbus. Kā paši grupas dalībnieki skaidro, nosaukums “Kontraflovs” ir tiešs fonētisks pārnesmums latviešu valodā vārdam “Contraflow” (no angļu val.) un nozīmē “Pretplūsma”. Puiši paši rada savu skanējumu, stilu un tehnisko izpildījumu, veidojot savu vilni, nevis ejot “pa straumi”.

“Kontraflovs” 2016. gada 3. augustā publicēja mini-albumu “Maize”, kurā iekļautas 3 oriģinālkompozīcijas un 3 šo oriģināldarbu grieztās un skrūvētās (chopped and screwed) versijas. Vislielāko atsaucību guva singls un mini-albuma tituldziesma “Maize”. Jau pirms projekta “Maize” publicēšanas, Kontraflovs aktīvi sāka darbu pie “SSB” albuma izveides, vēl pirms tā publicēšanas priecējot klausītājus ar singliem “SSB” (albuma tituldziesma) un “Attiecību Blūzs” (radio singls).

Katrs koncerts #lielature ietvaros būs unikāls. Būs gaidāmi konkursi un pārsteigumi no Kontraflova draugiem Tex-Mex Republic. Kontraflovs aicina vairāk informāciju meklēt viņu Facebook lapā (hypersaits - https://www.facebook.com/kontraflovs/ )

Kontraflova tūres “Lielā tūre” koncerti notiks:

22. decembrī Siguldā. Kaupo

29. decembrī Valmierā. Tinte

30. decembrī Rīgā. One One

5. janvārī Rēzeknē. Ausmeņa kebabs

6. janvārī Liepājā. Fontaine Palace

12. janvārī Talsos. Sound n’Soul

13. janvārī Jelgavā. Tonuss

Iepazīties ar Kontraflovu un sekot līdzi viņu veikumiem varat, meklējot viņus vietnēs YouTube (https://goo.gl/JD4ggI ), Spotify (https://goo.gl/abR9Jz ), Instagram (https://www.instagram.com/kontraflovs/ ) u.c.

12 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Gribēju jau apskatīties kas ir šie lielkalibra pirkstu cēlēji. Tad manu uzmanību piesaistīja kārtējā soc. Tīklu meiteņu izlase.
0 0 atbildēt
pi*ari viņi ir, koņčos tik dzied par to kā na*uj sūta
0 0 atbildēt