local-stats-pixel fb-conv-api

Kolnasāta!!!0

10 0

Kolnasāta ir raidījums kurš skan katru sesdienas vakaru Latvijas Radio 1 ēterā Latgaliešu valodā, šis raidījums ir domāts Latgaliešiem. Raidījumā tiek stāstīts par svarīgāko un aktuālāko Latgalē, raidījuma piedalās slaveni un pazīstami Latgalieši, kas stāsta par dzīvi, darbu un pārējām lietām, Latgaliski un nekaunās no tā. Kolnasāta ir raidījums, kas ļauj visā Latvijas teritorijā esošiem Latgaliešiem dzirdēt savu dzimto Latgaliešu valodu un uzzināt, kas notiek viņu tēvu zemē Latgalē. Šis ir viens no nedaudzajiem radījumiem Latgaliešu valodā ko var dzirdēt visa Latvijā Radio ēterā Latgaliešu valodā, ja ne pat vienīgais.

Kolnasāta ir raidījums kurš Latgaliesiem ļauj saglabāt kau nelielu pascieņu un patriotisma devu ārpus Latgales. Latgalis radeva skan Latgales teritorijā un to klausās daudzi jo daudzi Latgalieši, Latgalē un ārpus Latgales, ārzemēs to klausās online režimā.

Kolnasāta ir raidījums kurš uztur Latgaliešu patriotisma un Latgaliešu neatkarības idejas, Paldies Aigaram Runčām, Dairai Kokorevičai un pārējam Kolnasāta kolektīvam, Paldies par ieguldīto darbu, neatlaidību, Latgaliešu valodas uzturēšanu radio ēterā un paldies ka neaizmirstat Latgali un Latgaliešus.

Par Latgali!!!

http://lr1.latvijasradio.lv/lv/lr1/raidijumi/kolnasata/

http://lakuga.lv/tag/kolnasata/



10 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000