local-stats-pixel fb-conv-api

Kaitinošākās šausmu filmu klišejas33

657 3

Šausmu filmu žanrs ir pilns ar kaitinošām, pilnīgi neloģiskām un simtreiz redzētām klišejām, kas filmas padara pārāk paredzamas un nebaudāmas. Šajā rakstā esmu uzskaitījis manuprāt 12 kaitinošākās šausmu filmu klišejas.

657 3 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000
Vot 7. tas ir kronis šausmenēs. Kas tur ir? Tā kā tev kāds atbildētu. Slepkava: Esmu virtuvē taisu sviestmaizes, vai nevēlies?
32 0 atbildēt

Vēl labs variants ir kad bēniņos vai pagrabā notiek kas dīvains vienmēr filmās varonim ir jāiet tieši uz turieni  emotion Tā vietā lai močītu prom! Raksts Labs +

20 0 atbildēt

Neaizmirsti lidzigo sizetu, kurs ir izmalts daudzu gadu garuma.

16 0 atbildēt
Top kaitinošākā lieta, ka upuris bēgot sten un kliedz, sevišķi, kad paklūp vai kaut kur rāpjas. Pamēģiniet paši paskriet klusumā vai uzdalot skaņas... Tā gribās varonim teikt - " nebūtu bļaustījies, ja sen būtu aizbēdzis..."
16 0 atbildēt
Raksts ir lielisks! Aprakstīts ir pilnīgi viss, dēļ kā tiešām labu un skatāmu šausmu filmu ir grūti atrast.
13 0 atbildēt

Derētu vel pievienot tos brīžus, kad briesmonis ir neuzvarams MMA cīkstonis, kuram pieder vel teleportācijas spējas, jo bieži vien viņš nokļūst no punkta A uz punktu B nemanīts, ātrāk par savu upuri. emotion

Lieki pieblist vel par skaļu runāšanu, kad viņi ir paslēpušies kādā nostūrī, cerot ka slepkava viņus nesadzirdēs un paies garām.

11 0 atbildēt

tāpēc komēdijas labākas,jo tās nav tik paredzamas un klišejiskas emotion 

10 0 atbildēt
Vēl viena kaitinošā lieta-kad kāds no varoņiem tiek smagi savainots(sašauts,sadurts,sazāģēts),tad noteikti kāds pajautās - Ar tevi viss ir kārtībā?
9 0 atbildēt

Redz, bet tā ir teju visām filmām un žanriem, pēc kaut kāda viena standarta +/-. Vai tad kaut kā savādāk var iemīlēties, gonkot ar auto, šaut, spridzināt utt? Fak nē. Tas arī šajā žanrā. Bazars par neko.

9 0 atbildēt

Tu neminēji vistrakāko - galvenajā lomā ir pusaudžu meitene ar pusaudžu draugiem, kuri ir tieši tik dumji, cik vidēji tā vecuma amerikāņi varētu šķist.

6 0 atbildēt
Ar motorzāgi , divas dienas pēc kārtas massīvi šķaida visu ! Cilvēkas , dažādas lietas ... Un to visu bez jebkādas uzpildes !
5 0 atbildēt

7. Klasika, tas jau ir gandrīz visās šausmenēs, uzrunā, tad bēg. emotion

5 0 atbildēt
Pastastīji par nepareizo pagriezienu. 100%
6 2 atbildēt

Tevis pieminētais Džīpers Krīpers, jeb "Ložņas", jo īpaši 2. daļa ir vienas no draņķīgākajām šausmenēm, ko esmu redzējis. + par asiņainās valentīndienas bildiemotion

Un manšķiet, ka mūšdienās klišejas ir visu žanru filmās, turklāt visās daudz, daudz par daudzemotion

4 0 atbildēt
Vot 7. tas ir kronis šausmenēs. Kas tur ir? Tā kā tev kāds atbildētu. Slepkava: Esmu virtuvē taisu sviestmaizes, vai nevēlies?
4 0 atbildēt
Tapēc labāk apskatīties,Simsonusemotion
6 2 atbildēt

Bet dažam, labam vienalga ir bail.  emotion 

3 0 atbildēt

Tieši tāpēc šausmenes sāk palikt garlaicīgas!!!😣

3 0 atbildēt

°Romantika, sekss utt. šausmu filmās- garām, tizli un nožēlojami. Ja gribēšu skatīties uz diviem vai vairāk cilvēkiem izbaudot vienam otru,skatīšos romaņķiku vai porņuku.. 

3 0 atbildēt

"Jauniešu kompānija... "    emotion 

 emotion 

2 0 atbildēt