local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunais talants mūzikā2

Sveiki, spocēni! Vēlos padalīties ar savu neseno atklājumu! emotion

Kādu dienu es meklēju vienu dziesmu „youtubā”. Starp dažādiem krāsainiem videoklipiem, pat nezinu kāpēc, uzreiz pamanīju vienu atšķirīgo no visiem. Izdomāju apskatīties. Tas bija patīkams pārsteigums – skaists, jauns puisis ar ļoti patīkamu balss tembru bija uzfilmējis savu pirmo video dziesmai. Kāpēc tas bija pārsteigums? Tāpēc, ka tik jauns, bet jau tik talantīgs. Tādā vecumā tas ir retums, manuprāt. Viņam ir tikai 17 gadi!!! Reti, kurš būtu tik drosmīgs, lai rakstītu dziesmas, vismaz es tiešām nē.

Šis puisis ir Žanis Belkins. Manuprāt, jums jāapskata viņa mūzikas videoklipi, tie tiešām ir skaisti. Gribu jums parādīt savu iecienītāko šī jaunā mūziķa darbu – klipu dziesmai „Apjukums”.

Kā arī viņa pēdējais klips par godu Valentīna dienai „Ar viņu” ir tiešām burvīgs. Domāju, ka katra meitene to novērtēs. emotion

Lai gan esmu uzgājusi viņa darbību pavisam nesen, es jau esmu kļuvusi par viņa atbalstītāju. Sekoju jaunumiem un cienu viņa mūziku. Prieks, ka arī mazā Latvijā ir talantīgi jaunieši. Ar nepacietību gaidu nākamās dziesmas. Veiksmi tev turpināt to, par ko daudziem pat bail būtu sapņot, Žani! Cepuri nost!





37 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

izjusti vārdi, kas nāk no sirdsemotion

3 0 atbildēt

"Starp dažādiem krāsainiem videoklipiem, pat nezinu kāpēc, uzreiz pamanīju vienu atšķirīgo no visiem."

Es neko "atšķirīgu" nepamanīju. Tas pats vecais stāsts. Neheitoju, bet izdzirdot tāda tipa dziesmas, uzreiz galvā skan anša teiktais: "Raksti par rajonu, par meiteni, vai sevi pašu, es to dzirdu katru dienu." Ja ir uzdrīkstēšanās, tad uzstaisi kaut ko, kas liks noklausīties dziesmu no A līdz Z, bet ne pēc minūtes izslēgt ārā, jo tas jau ir dzirdēts simtiem reižu, tik no cita cilvēka. Miers.

2 0 atbildēt