local-stats-pixel fb-conv-api

Izpildītājs Kartons jaunajā video runā par pasaules galu!!!8

Izpildītājs Kartons,kurš nesen publicēja videoklipu kas bija veltīts Neidam,nu ir nācis klajā ar jaunu dziesmu - "Pasaules Gals",kurai uzfilmēts arī video.

Kā pats izpildītājs saka par dziesmu un video - "Mēs nu jau ilgu laiku dzīvojam uz pasaules gala robežas,un tikai mēs paši to varam apturēt,jo mēs,cilvēki arī radam šo te pasaules galu,dienu no dienas,vairāk un vairāk"

Dziesma vēsta par to,ka nekāds pasaules gals kā rakstīts bībelē,vai kā rāda filmās nemaz nav vajadzīgs,mēs paši to jau ļoti labi un progresīvi attīstam.

Notiek slepkavības,narkotiku lietošana,pusaudži un pat bērni lieto alkoholu un taisa problēmas sev un citiem,un ar katru dienu viss kļūst arvien trakāk,mēs burtiski paši sevi iznīcinām,nav vajadzīgs ne meteorīts kas sašķeļ zemi,nedz bībeliskie plūdi,pasaules gals ir jau sen sācies un sākuši esam to mēs paši,cilvēki.

Tas vai šis mūsu pašu iesāktais pasaules gals palielināsies vai samazināsies ir atkarīgs tikai no mums pašiem un mūsu rīcības.

Dziesma aicina paskatīties uz to kas notiek apkārt,un padomāt,ko tad mēs paši varam darīt lai to samazinātu,un ko nevajadzētu darīt lai to paātrinātu.

Ievērtējiet un noklausieties jauno Kartona dziesmu ar video - Pasaules Gals.

108 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Forša balss emotion, agrāk neo tamlīdzīgu nebiju dzirdējis emotion

4 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

nebūs pasaules gals.8%,kas nedzers un nebūsidioti no jauniešiem kontrolēs zemāko sabiedrības daļu, lai pa pieskari mēs neiazietu un viss būs čotka.

1 0 atbildēt

dikcija,galīgi pakaļā,līdz ar to teksts nesaprotams..  paklausoties kaut vai ''Visa Latvija'' džeki arī no laukiem,bet pavisam cits skanējums..

1 0 atbildēt
Ir labs
0 0 atbildēt

Kartons! emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt