local-stats-pixel fb-conv-api

Industrial.1

20 0

Sveiki, sen neesmu likusi nevienu rakstu tik nicinājusi komiksu veidotājus par gramatiku un garumzīmēm. #GrammarNazi zinu, zinu.. :C

bet šodien vēlos Jūs iepazīstināt ar Industriālo pasauli, kas ir zināma ar diezgan specifisku ģērbšanās stilu un arī diezgan savdabīgu mūziku, kas pēc basiem liekas, kā kluba mūzika, bet, ja ieklausās, tad var tomēr saprast, ka klubā pie viņas nedejosiet.

Rakstā varēs redzēt bildes, video.

Nedaudz par industriālo subkultūru.

*aptuveni parādījās 1980.gados.

*vīriešiem un sievietēm ir krietni atšķirīgs ģērbšanās stils. Sievietēm gandrīz nekad nebūs bikses vai kas tāds, ir krietni mazāks make-up..(bet es pieļauju domu, ka tagad tā informācija ir nedaudz novecojusi un make -up ir pat nedaudz vairāk nekā gotiem un tā)

“The 'Industrial look' began to emerge in the late 1980s. […] The typical 'Industrial' guy, circa 1989, was a Punk who liked technology.”
– Julia Borden

“In contrast to the old-style Goth look, which was androgynous, the male 'Industrial look' was tough and military, with a sci-fi edge. The men wore […] band T-shirts, black trousers or military cargo pants in black, military accessories, such as dog-tags, heavy boots […] 'Industrial' women, who were fewer in number, tended to wear waist-cinching corsets, small tank tops or 'wife-beaters', trousers, and sometimes suspenders hanging down off the pants. They also […] sometimes shaved their heads.”
– Valerie Steele

Pie mums Latvijā arī ir industrial grupa ar nosaukumu ``Dark Nexus`` . ļoti labs screamo ar ļoti izciliem grupas dalībniekiem un uz viņu koncertiem parasti dodas diezgan daudz cilvēku. Pagaidām gan viņi ir bijuši visur apkārt pa Latviju, bet es personīgi ceru, ka viņi arī tiks atpazīsti un sadzirdēti ārpus Latvijas!















20 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

emotion

0 0 atbildēt