local-stats-pixel fb-conv-api

Ieteiktākie seriāli un filmas.8

18 23

Es izdomāju ,ka varētu jums pastāstī manus TOP seriālus:

1.Arrow -

Apraksts: Pēc traģiskas jahtas katastrofas un piecu gadu prombūtnes uz vientuļas salas, Olivers nonāk atpakaļ savā dzimtajā Stārlingsitijā. Viņa ģimenes locekļi un draugi jau bija atmetuši jebkādas cerības ieraudzīt jauno vīrieti sveiku un veselu. Taču Olivers visus prombūtnē pavadītos gadus rūpīgi plānoja savu izglābšanās operāciju, lai atgrieztos un izpildītu tēvam pirms nāves doto zvērestu – labot vecā vīra pieļautās kļūdas, izglābt Stārligsitiju no korumpētības un vispārējā pagrimuma.

Kur var noskatities - http://strela-online.ru/ (krievu.val.) bet, īstenībā šis seriāls ir visur.

2.Grejas anotomija

Apraksts: man nav ko teikt . . te ir par ārstu sadzīvi un par situācijām gan mājās ,gan darbā.

3.Emeregency :

Apraksts:“Ātrā palīdzība” ir viens no visu laiku adrenalīna vispiesātinātākajiem televīzijas šoviem. Katra tā sērija ir darbdiena vienmēr aizņemtā Čikāgas slimnīcas Ātrās palīdzības nodaļā, bet uzmanības centrā – profesionāļi, kuriem ik solī pār plecu raugās nāve, un katra viņu kustība vai vārds var izrādīties liktenīgi. Tik saistoši un dinamiski, tomēr reālistiski kā neviens cits, seriāls parāda visus šī darba aspektus – no sasprindzinājuma par atbildību, kas valda, glābjot cilvēka dzīvību, līdz haosam, ko rada nepieciešamība tikt galā ar kaudzi dokumentu. Dzīve šeit nav pasaka – ne vienmēr beigas ir laimīgas, ne vienmēr cerības attaisnojas un cīņa beidzas ar uzvaru. “Atrās palīdzības” iecere fenomenāli slavenajam Holivudas rakstniekam Maiklam Kričtonam (“Juras laikmeta parks”, „Lode” un “Atklājums” ar Maiklu Daglasu un Demiju Mūru galvenajās lomās), kas studējis arī medicīnu, radās jau 1970.gados, un viņš uzrakstīja scenāriju pilnmetrāžas filmai. Taču neizdevās tai atrast producentu. Tad pats Stīvens Spīlbergs 1989.gadā sazinājās ar Kričtonu un pauda savu interesi, taču aizmirsa par “Ātrā palīdzību” brīdī, kad uzzināja par “Juras laikmeta parka” ieceri. Tomēr dinozauru filmas uzņemšanas laikā kāds cits no studijas izlasīja scenāriju un ieteica to piemērot televīzijas seriāla vajadzībām. Iemiesojot autora ieceri parādīt realitātei pietuvinātu skatījumu uz tehnoloģiju un cilvēku dzīvības glābjošo savienību ātrās palīdzības nodaļā, “Ātrā palīdzība” acumirklī kļuva par sensāciju, kulta seriālu. Un atjaunoja cilvēku uzticību medicīnas iestādēm.

4.Da vinči dēmoni:

Apraksts:

Pasaulē, kurā doma un ticība tiek kontrolēta, viens cilvēks cīnās par zināšanu brīvību.

Noslēpumainā Leonardo da Vinči dzīves vēsture atklāj jaunieti, kuru spīdzina viņa pārcilvēciskā ģenialitāte. Viņš ir ķeceris nodomājis atklāt reliģijas melus. Dumpinieks, kurš vēlas gāzt elitāru sabiedrību.

Viņš nonāk vētras vidū, kura ir veidojusies gadsimtiem ilgi. Konflikts starp patiesību un meliem, reliģiju un saprātu, pagātni un nākotni. Viņa centieni tiek izmantoti pret viņu un viņa ienaidnieki ievelk viņu viltus spēlē kur tiem, kuri nicina viņa intelektu, viņš ir visvairāk vajadzīgs.

Leonardo ir jācīnās pret ienaidniekiem, kuri izmanto vēsturi, lai apspiestu patiesību. Būdams varonis, kurš bruņojies tikai ar savu ģenialitāti, da Vinči stāv viens pret ļaunumu, kas tuvojas.

Būdams neskaidras nākotnes priekšā, viņa tiekšanās pēc zināšanām gandrīz kļūst par viņa postu, kamēr viņš izstaigā savu veselo saprātu. Da Vinci iemieso savu iekšējo ģēniju, un atklājas kā neapturams spēks, kas izceļ visu laikmetu no tumsas un virza to gaismā.

Viņa stāsts kļūst spogulis mūsu pašu pasaulē, aicinot mūs visus pievienoties viņa cīņu, lai atbrīvotu nākotni.

FILMAS:

1.Da vinči kods.

2.скоростной москва россия(ātrrvilciens maskava krievija)

p.s- Ja nesapratāt tā ir krievu filma. īstenībā labākās filmas ir krievu.val.

3.Impossible

Apraksts: ļoti aizkustinošs stāsts, pēc kura vēl dienām ilgi gribēsies raudāt emotion

p.s - Baigi gari sanāca, kaut arī vēl gribētu ,bet man liekas ka jau pietiek,

18 23 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Tiešām, iesaku noskatīties Arrow. emotion

5 0 atbildēt

tas viss????

kā ar ''Doctor who'' un ''Sherlock''???

3 0 atbildēt
Izlasiet dena Brauna grāmatas: da vinci kods, maldu zona, enģeļi un dēmoni, zudušas simbols, ciparu cietoksnis un inferno
1 0 atbildēt

Arrow man sāka nepatikt tur, kur parādījās tas melnais locinieks, kas izrādās otram biezajam sencis, ja par arrowu, saprotu, viņš tur sp icais killers, jo bija uz tās salas, tad tas otrs čalis galīgi ''makes no sense'' Tāpēc pārtraucu skatīties, par pārējiem nezinu!

0 0 atbildēt

Es vēl iesaku Downton Abbey n diezgan pavecu, bet ārkārtīgi labu seriālu M*A*S*H. emotion

0 0 atbildēt

Transporter: The series

Grimm

Constantine

Hot in Cleveland

Forever

Once upon a time

0 0 atbildēt

Iesaku arī Sherlock Holmes BBC. Tik labu seriālu vēl nebiju redzējusi- Ideāli aktieri, reizē spriedze un humors, lieliski izveidoti tēli.

0 0 atbildēt