local-stats-pixel fb-conv-api

Iesaku noskatīties #32

37 10

Hey, spocēn! Trešā daļa `Iesaku noskatīties` ir klāt. Šoreiz atkal jaunas filmas, kurssiesaku noskatīties. Atkal ļoti centos rakstu padarīt superīgu, piešķirt, kādu odziņu, bet vai sanāca? emotion

1.Heawyweights/Resnīši

Interesanta komēdija par resnīšiem, kas i aizsūtīti uz nometni, lai novājētu. Protams, viņiem sports un novājēšana nav prātā, labāk jāuzkoz, kāda šokolāde, vai kas tāds. Filma ir interesanta, un varoņi iejūtas lomā. Viņu mērķis ir pieveikt kaimiņu komandu stafetē, kur nekad nav uzvarējuši. Vai viņie tas sanāks? Mans vērtējums: 9/10.

2.Cars/Vāģi

Zibens Makvīns ir zaļknābis Virzuļa kausa izcīņā, taču vinš ir slavens un pelnījis uzvarēt. Makvīns `izkrīt` no furgona braucot uz nākamajām sacensībām un uzduras un ciematiņu Radiatorija. Protams, viņi tik ātri viņu prom nelaidīs, jo Makvīns sabojāja ceļu. Makvīns satiek jaunis draugus, kurus spēj novērtēt tikai multfilmas beigās - Metriņu, Salliju, Luidžī un citus. Multfilma ir interesanta, tās laikā tiek pastāstīts, cik draudzība ir svarīga. Kamēr Makvīnu meklē, viņa konkurenti jau ir gatavi cīņai, bet Makvīna nav. Ko darīt? Vai Makvīns paspēs? Mans vērtējums: 8/10.

3.The Diamond Arm/Briljanta Roka

Semjons ir draudzīgs, bet naivs cilvēks, kurš dodas kruīzā uz Stambulu. Stambulā viņš paslīd un salauž roku, un nākot pie samaņas viņš ierauga, ka viņam ir uzlikts ģipsis, kurā ir sabāzti briljanti, kurus bandītiem ir jāatgūst. Krievu filma, kura ir iznākusi 1969.gadā. Tieši tā - pirms 46 gadiem. Filma ir interesanta, bieži iet pa televizoru krieviski ar subtitriem latviešu valodā. Mans vērtējums: 9/10.

4.Shrek/Šreks

Šreks ir cilvēkēdājs, kura māju - purvu, ir iekarojuši daudzi pasaku tēli. Lai Šreks atgūtu savu purvu, viņam ir jāatved princese Fiona pie karaļa, lai tas viņu aprecētu. Šreks pa ceļam satiek Ēzelīti, kas iet ar viņu uz pili, lai no tās nozagtu princesi Fionu. Šreks iemīlas Fionā un viss nav tij viegli, izrādas, arī Fiona ir cilvēkēdājs, tikai pa pusei. Interesanta multfilma, kurai ir četras daļas - visas atrodamas latviski internetā un bieži rāda pa televīziju. Mans vērtējums: 7/10.

5.Mr.Peabody & Sherman/Pībodija Kungs Un Šērmens

Pībodijs ir gudrs suns, izgudrotājs. Viņš pat adoptēja suni vārdā Šērmens. Šērmens ir parasts puika, kuru skolā apceļ, kāda meitene, kura aizceļo ar laika mašīnu uz seno Ēģipti. Protams, Pībodijs un Šērmens viņai seko, un nu tik ir trakumi. Viņiem ir jānoķer meitene, lai Pībodijam nenoņem tiesības uz Šērmenu. Multfilma ir interesanta, pats esmu redzējis viņu uz lielā ekrāna kinoteātrī, taču viņu var redzēt latviski arī internetā, un gan jau drīz būs arī uz televizoru. Mans vērtējums: 9/10.

6.Alvin And The Chipmunks/Alvins Un Burunduki

Alvins, Saimons un Teodors ir trīs burunduki, kas dzīvo mežā un prot dziedāt. Viņus aizved uz pilsētu un nu viņi ir pilsētnieki, un tiek veiksmes gadījumā pie Deiva, kurš sacer dziesmas. Tā nu burundukiem nākas sadzībot ar Deivu un Deivam ar viņiem, taču tēvocis Īans vēlas viņus pārvilināt. Filma interesanta, ar 3 daļām, visas atrodamas latviski internetā un reizēm iet arī pa televīziju. Mans vērtējums: 9/10.


7.Happy Feet/Jautrās Pleznas

Pingvīns Murmulītis ir savādāks nekā pārejie pingvīni, jo ziemas salā viņš izripoja no tēva siltuma un ieripoja aukstajā sniegā. Murmulītis neprot dziedāt, kā pārējie pingvīni, taču viņš ir īpašs - viņš prot dejot stepu. Murmulītis vēlas uzzināt, kas ir tie svešie, kas viņiem zog zivis un viņš dodas tālu prom, lai to atklātu. Murmulītim ir sirds āķītis Glorija, kuru viņš mīl un arī tas ir iemesls atgriesties atpaka dzīvam. Interesanta multfilma, kas 5.decembra vakarā gāja pa televīziju. Mans vērtējums: 10/10.

8.Begin Again/Jauns Sākums

Diezgan jauna filma. Greta un Deivs ir kopā un viņi abi ir muzikanti. Abi pārvācas uz Ņujorku, kad Deivam piedāvā ierakstīt albumu no lielas un slavenas ierakstu kompānijas. Līdz ko Deivs iegūst slavu, viņš pamet Gretu un pievēršas pa nopietno šovbiznesam un muzicēšanai. Pa to laiku, Greta ir sagājusi kopā ar Denu, kurš ir bijušas ierakstu kompānijas menedžeris. Abu dzīves krustojas un viņiem nākas apvienot sadzīvi ar darbu. Abi sāk dzīvi Ņujorkā uz vasaras fona. Mans vērtējums: 8/10.

9.Postgrad/Absolvente

Komēdija un romantiskā filma reizē. Kad Raidena iegūst augstākās izglītības diplomu pēc četriem, ilgiem mācību gadiem, viņa ir spiesta atgriezties mājās, kur aizvadījusi savu bērnību. Raidenai nav laika veltīt laiku pārdomām par nākotni un to, ko viņa vēlas, jo spriedze sakarā ar ģimeni, darba meklējumiem, un izmisīgu meklēt otru pusīti aizņem visu viņas laiku. Iesaku šo filmu noskatīties, gan jau var atrast latviski internetā. Mans vērtējums: 8/10.

10.Inside Out/Prāta Spēles

Komēdijas, animācijas, piedzīvojumu un ģimenes filma. Sižets ir par 11 gadus vecu meitenei Railiju, kuras uzvedību nosaka Laime, Nemiers, Niknums, Nepatika un Melanholija. Ģimenei ir jāpārceļas no mazas pilsētiņas uz lielu pilsētu un nu Railijas galvā valda haoss. Kas tur iekšā notiek? Lai iekārtotos pilsētas dzīvē un visam meitene būtu gatava, viņas emocijām ir jāiemācas strādāt komandā. Multfilma ir interesanta, nesen gāja pa kinoteātriem, nezinu vai vēl iet. Mans vērtējums: 9/10

Ja patika, piespied plusiņu un izsaki domas komentārus. Vēlos zināt, vai vēlaties vēl šādus rakstus vai nē. Ļoti centos. emotion

37 10 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Ar bildēm būs grūti, bet gadu centīšos. Paldies, ka kādam arī patīk, citādi sajūta, ka rakstu vienkārši pats sev un saņemu mīnusus. Paldies un ceru, ka seko līdz arī turpmāk. Būs pa visādiem žanriem, rakstu filmas, ko pats esmu redzējis un speciāli skatos jaunas. emotion
1 0 atbildēt

Gaidu nākamo daļu

Varbūt tu varētu nākamajā daļā ielikt kādas multfilmas un zinātnisko fantastiku. Piemēram Big Hero 6.  Un viens ieteikums pieliec nākamreiz bildes pie nosaukumiem un gadu. emotion

0 0 atbildēt