local-stats-pixel fb-conv-api

Iemesli, kas pierāda, ka Holivuda nerubī tehnoloģijas!38

1337 9

Holivudai patīk uztaisīt pa kādai filmai, kuras vēriens ir kodoltrieciena vērts un spēcīgs, bet šajā rakstā iemesli, kas parāda to, ka Holivuda nešancē, kas ir tehnoloģijas emotion







1337 9 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

Nekad vēl nesapratīšu kāpēc filmās joprojām netiek izmantota pelīte. emotion

40 0 atbildēt

emotion Es laikam toreiz brīnījos par to, ka tajā NCIS (kad reiz rādīja pa TV ļoti vēlu, bija šī sērija, tagad atceros), ka baigie profiņi...bet kaut kā neievēroju to prikolu, ka divi pie vienas klavas ir pārāk nereāli emotion biju aizrauts ar to, kas notiks tālāk.

36 0 atbildēt

nu tās ir mākslas filmas,nevis dokumentālas filmas.Un tā uz tām skatos,skatoties šos seriālus.Tie jāskatās un jābauda,nevis jāmeklē neloģikas utt.

27 0 atbildēt

Vienīgā filma kur hakošana izskatijās tuvu reālai bija "Firewall". Tur vismaz bija reāli unix shell redzami.

Pārejās gandrīz visās matrix stila zaļie burtiņi un liels pentagona logo pa virsu.

18 0 atbildēt

Ir traki būt tik gudram un vērīgam, jo tad teļļuku vispār nevar skatīties, jo visās filmās notiek dažādas nereālas un neloģiskas stulbības, bet visi raidījumi un realitātes šovi ir iestudēti. 

Labi ir būt mazliet stulbam, un kaut uz mirkli beigt par visu domāt un izbaudīt to, ko tu redzi. 

17 0 atbildēt

Pēdējais - cik cilvēki mūsdienās ir ''gudri''. emotion

16 0 atbildēt

1. phe, visu laiku ar čomiem, ciemā, šitā pa internetu sērfojam, nekāda vaina emotion

7 0 atbildēt

Jomajoooo emotionTas būtu tas pats kas sākt ķidāt fantastikas filmas un teikt šitas nav iespējams,jo... tas nav iespējams jo.... Idiotisms!Skaties porņukus vai par sesku dzīvi kādā dzīvnieku kanālā tur Holivuda rubī un rāda kā ir!!!

8 1 atbildēt

NCIS man mīļākais seriāls, bet, jā, dažreiz tur tādus brīnumus no programmēšanas viedokļa var saredzēt, ka vien rokas noplātu aiz smīna. Tas gan pierāda tikai to, ka visi šie seriāli nav tendēti tikai vienai cilvēku daļai, bet gan visiem.

5 0 atbildēt

Palasot komentārus rodas sajūta, ka 99% no spoki.tvnet.lv lietotājiem ir hakeri vai programmētāji.emotion

4 0 atbildēt

Tētuka meitiņās (seriāls) , lai uzliktu datoram antivīrusu čalis sāka močīt pa klaviatūru kā nenormāls.. Es skatījos un emotion

3 0 atbildēt

:D izdomāju pēc vairāku gadu pārtraukuma CSI apskatīties, tagad varēšu atkal ilgi neskatīties . :D Seksa CGI čats bots kuru var uzkarināt spaidot vienu podziņu, tā uzkāršanās bija smieklīga - nobira pa gabaliņam nost no wire-frame :D

3 0 atbildēt

Un vēl filmas pirmkārt ir izklaidējošs materilāls, tā teikt lai atlaistu, noskaties un aizmirsti.  Filmu veidotāji filmas rada, lai piesaistītu skatītāju parasto, tāpēc iekļauj tajās dažādas ekšen epizodes, kuras ne vienmēr atbilst realitātei un par kurām cepās profesionāļi un nozares pazinēji.  Piemēram ugunsdzēsēji strādā visbiežāk tupus, vai pat četrāpus, jo blīvi piedūmotā telpā tās ir vienīgās pozas kā var saglabāt redzamību, nevis cēli metas ugunī ar krūtīm pa priekšu. Pluss vēl filmu uzņemšana ir milzīgs darba apjoms ierobežotā termiņā un tādos apstākļos pieļaut kļūdas ir neizbēgami ne tikai filmu industrijā. Tāpēc arī nereti viduslaiku priceses  staigā Converse kedās.

3 0 atbildēt

6. spēle :Second Life.

2 0 atbildēt

labs parsmejos, bet par hacker filmu, man zheel ka realitate tie bija tikai cipari, nevis grafika, kaa iztelojos redzot filmu bernibaa, lol. lai gan ne vienmer, ir bijushas reizes, kad uzgaju arii grafiski apveltiitas programmas, kas dikti patika.

2 0 atbildēt

Pirmais stāsts tiešām ir tizls. 

2 0 atbildēt

Es arī tā varu klabināt pa klaviatūru un tēlot, ka baigi sarežģītu darbu veicu.

2 0 atbildēt

Domāju tur maz sakara ar tehnoloģijām, vienkārši visi filmu ražotāji visā pasaulē, visos laikos ir centušies katru filmas ainu radīt identisku realitātei, taču pat vispieredzējošākie filmu veidotāji pieļauj smieklīgas kļūdas. Piemēram filmā Gladiators uz dažām sekundēm ir redzama komerciālā reisa lidmašīna, Titānikā cilvēki ir apģērbušies apģērba elementos, kuri parādīsies tikai trīsdesmitos gados utt. Es nemaz nerunāju par pašmāju Ugunsgrēku no juristu redzējuma.

2 0 atbildēt

Zutēns, atev neienāca galvā ka tā ir izklaides joma -viss tiek darīts efektam- nevis zinātniska dokumentālā filma?  tu vēl sāc apspriest, ka sūklis bobs zem ūdens nemaz nevarētu parunāt

2 0 atbildēt

holivuda nerubī tehnoloģijās,,,,fantastisks apgalvojums, iesaku pievienot vēl vienu apgalvojumu -zutēns nerubī ka lai uztaisītu mūsdienu filmu ar tehnoloģiju nerubīšanas elementiem, ir nepieciešams rubīt ļoti daudz tehnoloģijās emotion

2 0 atbildēt