local-stats-pixel fb-conv-api

HARTA - Sky Is the Limit1

56 0

Grupa “Harta” savā bandcamp profilā (links avotā) piedāvā noklausīties debijas singlu . Dziesmu ierakstīta Kārļa Šteinmaņa studijā, viņam veicot arī dziesmas miksēšanu un masterēšanu.

Neraugoties uz to, ka ne visiem "Harta" dalībniekiem šis pieteikums ir jauns muzikālo gaitu sākums, grupa klausītājiem piedāvā pavisam svaigu materiālu, kāds nav ticis izpildīts vēl nevienā no dalībnieku sastāviem. Jauna projekta uzsākšana dalībniekiem deva iespēju radīt jaunu muzikālo atmosfēru, kas ļāvis virzīties uz priekšu, attīstīties un mainīties.

"Harta" sastāvā spēlē klausītājiem jau iepriekš pazīstamās grupas "Burned In Blizzard" dalībnieki Kārlis Kalvišs (vokāls), Toms Krēsliņš (ģitāra), Rolands Ignatjevs (bass) un Roberts Cešeiko (bungas), un sastāvam pievienojies otrs ģitārists Kārlis Kempels (ex. "Zoltan", "Morālā Ateja"). Ierakstā izmantotas "Schecter" ģitāras un "BRO Creation" bungas.

Grupas pirmā uzstāšanās gaidāma rokfestivāla "Klang!" ietvaros, kas notiks 24. un 25. jūlijā, Klaņģu kalnā, Ķekavā. Bet līdz tam no grupas "Harta" sagaidāma vēl viena singla prezentācija.

"Harta" aktivitātēm var sekot grupas Facebook lapā.



56 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Super! Godīgi jau varu teikt,ka smagās mūzikas posms manā dzīvē man ir aiz muguras,bet šis ir labs! Ja turpināsiet šādā garā,lielas lietas tiks sasniegtas!! Tikai,man,kā diezgan rūdītam smagās mūzikas pazinējam gribētos mazliet vairāk "domīgo daļu". Par piemēru var ņemt Slipknot dziesmu "psychosocial",kur ik pa brīdim ir vārdi,kas liek domāt,atlikušo skrīmošanas daļu. emotion

2 0 atbildēt