local-stats-pixel fb-conv-api

HANG MASSIVE (UK/Sweden) - Latvijā2

20 0

Duets Hang Massive jau ir iekarojis Eiropu un Ameriku. Denijs Kads (Danny Cudd) un Markuss Johansons (Markus Johansson) muzicē kopā jau sešus gadus un veiksmīgi uzstājas visā pasaulē.

Ilgi gaidītais jaunais albums, kas tika izlaists 2016. gada sākumā, kā arī jaunie Hang Massive projekti sadarbībā ar pasaules līmeņa mūzikas metriem gaida savus klausītājus visā pasaulē. Augot grupai, aug arī tās koncertu mērogi visās iespējamās zemeslodes vietās. Jaunā albuma atbalstam 2016. gada oktobrī Hang Massive dosies koncerttūrē.

Hang Massive ir drosmīgi improvizatori un vienlaikus pārliecināti profesionāļi. Puiši smalki jūt telpas enerģētiku un uzlādē koncertā klātesošos ar pareizajām vibrācijām. Viņu mūziku par vienlīdz interesantu uzskata gan nelielais cilvēku loks, kuri jau sen aizraujas tieši ar henga bungām, gan tie, kuri apmeklē plašus pasākumus, piemēram Milānas Augstās modes nedēļu.

Latvijā viņi uzstāsies 11. oktobrī 19:00 - 21:00, Lielajā Ģildē

20 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Latviešu hipiji ganjau ka nevarēs atļauties biļetes uz šito

0 0 atbildēt

man patīk Daniel Waples (2. bildē pa pusei redzams ), viņš viens ceļo pa visu pasauli un uzstājas dažādās vietās, Lv noteikti , ka nav vēl bijis. Instruments ir reāli inčīgs, pirmo reizi dzirdēju- ļoti iepatikās, meditatīvs instruments gan muzikālai baudai, gan iekšējai harmonijai.

0 0 atbildēt