local-stats-pixel fb-conv-api

Grupa Harta un hip-hop mākslinieks Sandis izdod dziesmu "Kam Tu Klanies"0

Alternatīvā metāla grupa "Harta" un hip-hopa mākslinieks Sandis iepazīstina "Kam Tu Klanies" singlu un videoklipu.

Dziesma ierakstīta, miksēta un māsterēta Kārļa Šteinmaņa studijā. Videoklipa montāžu veicis "Hartas" vokālists Kārlis Kalvišs, turpinot ar grupas pirmā klipa "Sky Is the Limit" veidošanu saistītās iestrādnes. "Kam Tu Klanies" mūzikas autori ir "Harta", Sandim pievienojoties dziesmas teksta tapšanā. Šis projekts ir izaicinājums mūzikas žanru robežām, kombinējot metāla mūzikai raksturīgos agresīvos vokālus un jaudīgās ģitāras ar hiphopa liriku un ritmiem, ļaujot kompozīcijai kopumā izskanēt melodiskos piedziedājumos.

Sandis ir hip-hopa mākslinieks, kuram šī nav pirmā sadarbība ar smagās mūzikas pārstāvjiem - pērn sadarbībā ar metāla apvienību "Retrace My Life" Sandis prezentēja dziesmu un videoklipu "Kaklasaite", kas guva pozitīvas atsauksmes un klausītāju atzinību. Sandis atzīst: „Lai arī cik es būtu atvērts visdažādākajiem projektiem - parakstos reti. Nepieciešams augsts līmenis, lieliska muzikalitāte, dažādas citas iemaņas. Man neiedomājami paveicās, ka "Hartas" vīri bija atvērti šādam solim. Par paveikto esmu vairāk nekā gandarīts un lepns. Ceru uz atkārtotu sadarbošanos, lai nestu svaigu skanējumu klausītājiem.”

Arī grupa "Harta", lai arī šādā sadarbības projektā iesaistījusies pirmo reizi, "Kam Tu Klanies" tapšanu vērtē kā lielisku pieredzi un skanīgu turpinājumu nesenajam debijas pieteikumam ar dziesmu "Sky Is the Limit". "Vēlējāmies radīt ko saistošu gan saviem, gan Sanda klausītājiem, abas auditorijas izvirzot kā vienlīdz svarīgas. Neizslēdzam iespēju izpildīt šo dziesmu dzīvajā kopā ar Sandi kādas mūsu vai viņa uzstāšanās ietvaros," komentē Kārlis.

"Harta" un Sandis izsaka pateicību "Monsterparks", "BRO Creation", "Rock Distribution", "38 Special" un Robertam Stankevičam personīgi par atbalstu dziesmas un klipa tapšanā.

"Kam Tu Klanies" tiek piedāvāta lejupielādei Sanda Soundcloud profilā.

Seko mūziķu aktivitātēm "Hartas" un Sanda Facebook lapās!



16 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000