local-stats-pixel fb-conv-api

Grime mūzikas noslēpumainais ģēnijs3

Jau iepriekšējā rakstā pieminēju XTC - Functions on the Low. Šoreiz vairāk pastāstīšu tieši par šo producentu. Lai gan - cik gan var pastāstīt par kādu, par, kuru internetā nav gandrīz nekādas informācijas? Meklējot wiki, atradīsiet XTC - grupu no 70-tajiem. Galīgi ne tas emotion

Kas ir zināms par XTC? Pirmkārt, tas, ka bez neobjektīva viedokļa, bet tīri oficiāli Functions on the Low ir atzīta par vienu no visu laiku labākajām grime instrumentālajām dziesmām. Dziesma ir simfoniska, taču tajā pašā laikā interesanta un pat atjautīga.

Mistika ap to, kas tad īsti ir XTC vienmēr likusies interesanta, taču nav arī tā, ka viņš ir pilnībā nezināms. Jau iepriekš minēju, ka viņš sadarbojās ar Ruff Sqwad un ir tuvāks par parastu producentu - viņš ir viena no Ruff Sqwad dalībnieku brālis un parādās viņu freestyle klipā, ir veidojis dažas dziesmas, gan grupai, gan atsevišķiem māksliniekiem, kad viņi pameta grupu, lai veidotu savas atsevišķas mūziķu karjeras (kas pa lielam visiem arī izdevās, ne gluži Destiny's Child, kur viena Beyonce iznesa visas).

Kopš Functions on the Low, viņš turpināja producēt un nāca klajā ar vairākām dziesmām, ja patīk viņa daiļrade iesaku paklausīties Working for Days no albuma Star In The Hood.

Daudzi gabali, ko viņš ir taisījis nav atrodami internetā, jo, kā daudziem īstiem māksliniekiem - viņam ir darbs, ikdienas dzīve un mūzika paliek aizkadrā, dvēselei, tā teikt. Viņa publiskotos darbus iespējams redzēt viņa Soundcloud profilā ŠEIT, lai gan tur pieejamas tikai divas dziesmas.

10 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

shis jau shut up

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt