local-stats-pixel fb-conv-api

Greznā "Ugunsgrēka" viesnīca..37

818 1

Gribēju uzrakstīt par to, kas seriālā "Ugunsgrēks" šķiet vienkārši nesakarīgs. Es saprotu, ka tas ir seriāls un tiek rādīti galvenie aktieri, bet tomēr..

Tālāk sekojošais ir vienkāršas domas, jo ir saprotams, ka nevar visu nofilmēt reālistiski (citādi nav interesanti), nevar pievērst uzmanību visiem sīkumiem, jo latviešiem ar tiem seriāliem ir kā ir (labi, ka vēl tā).

Kāpēc nekad nerāda kaut dažus viesus, vismaz tajās sērijās, kad stāsta, ka visi viesnīcas numuriņi ir pilni?

Viesnīcas numuriņi ir samērā dārgi, bet pat tas nenodrošina to, lai šveicars vienmēr būtu vestibilā un uzraudzītu, kurš un kad ienāk, aiziet, zog konfektes un atslēgas..

Zenta - istabene jau kuru reizi kaut ko izdara ne tā, bet viņu tāpat patur darbā. Tad tas tāpat kā īstenībā nozīmē tikai vienu? Latvietis darbā pieņems pazīstamu cilvēku, kaut gan nejēgu, bet nemeklēs kādu prātīgāku - ka tikai "savs cilvēks".

818 1 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000

Mēs skatamies Ugunsgrēku, sākumā likās interesants un smieklīgs seriāls, BET tad režisorei kaut kas galvā notika un sākās nenormālākās neloģiskās darbības, kuras pilnīgi nesaskan ar iepriekš notiekošo. Labi, protams arī pirms tam tie notikumi bija pārspīlēti, bet nu nejau tik traki kā tagad. Piemēram, Eģiks bija labais tēls pēctam uz dažām sērijām pārvērtās par ļaunāko visā seriālā un tagad atkal ir labais. emotion Kaitina arī tas, ka tur vienmēr kāds kaut ko noklausās (varētu pat teikt katrā sērijā) mēs vienmēr ņirdzam kad kāds klausās kārtējo reizi. Pārāk daudz notikumu, kas ir pilnīgi neloģisi un dzīvē tā nenotiek. Lai gan darbā kad par šito ieminējos vecāka kundzīte teica, ka dzīvē notiek tā, un vēl ne tā vien emotion emotion emotion  Nevarētu teikt, ka esam seriāla nenormālākie fani, bet jautrības pēc var noskatīties. Vienīgi žēl aktierus... Bet nu jā gan jau dara to naudas dēļ. Un vēl kas kaitina, ka parasti tie kuri "itkā"neskatās un nodi**š seriālu parasti ir pirmie kuri zin kas tur notiek  emotion šis ir laikam mans garākais komentārs spokos. 

53 1 atbildēt

Gan jau seriāls beigsies ar to, ka sāksies apokalipse, un visi iepriekš nobeigtie personāži atgriezīsies, kā zombiji. Būs asiņaina cīņa, bet izdzīvos tikai Leons un Zenta. Ā, un Milda, jo kādam taču būs jāuzcep kārtīga torte par labi padarītu darbiņu.

38 0 atbildēt

Vislabākā ir virtuve-viesnīca ir pārbāzta ar klientiem,bet visus pabaro no mazas virtuves,ar vienu plīti un to visu izdara viena veca pavāre.

29 0 atbildēt

Es visu laiku nesaprotu vienu lietu- Viesnīcā teorētiski vienmēr ir "klienti", bet kur viņi ir fiziski? emotion Kafejnīcā NEKAD neviens cits nav bez galvenajiem varoņiem, pa gaiteņiem NEKAD neviens nestaigā bez galvenajiem varoņiem.. Vai tiešām ir tik dārgi dabūt otrā plāna aktierus? Esmu droša, ka daudzi pat par velti ietu tur pasēdēt. Nesaprotu, kas norisinās režisoru galvā, kad viņi iekļauj tekstā; "iesim prom no kafejnīcas, mūs kāds var noklausīties.", kad acīmredzot kafejnīca ir pamesta kā Černobiļa.?

25 0 atbildēt
Ak tas ugunskurs(ugunsgrēks)emotion vienmēr kaut kādi feili.emotion
16 2 atbildēt
Man skiet pat meksikanu serialos tik daudzi nemirst ka ugunsgreka
13 0 atbildēt
Prikoli tas ka neviens tur nenovecu un izkatstēliem nemainās,bet ieva izaug par lielu govi emotion
14 2 atbildēt

Un vēl tas, ka ir jau 13. sezona, bet tur vēl ir vasara. Vienkārši nav citu gadalaiku.

12 0 atbildēt

"...Vai arī - kāpēc, kad divi no personāžiem grib pabūt divvientulībā, neviens nekad neaizslēdz durvis?" - Bet ir tak visādi perversie/izvirtuļi,kuriem patīk ka citi skatās, var tikt pieķerti un visādi citādi padarīt interesantāku savu intīmo dzīvi...tas noteikti ir daudz interesantāk kā taisīt čiki briki gultā zem segas pie izslēgtas gaismas misionāru pōzā emotion

11 0 atbildēt

Pats labākais ir tas, ka pēc Sofijas slepkavības visi saka, kā gan Sofijai varēja nebut rokassomiņa, bet isi pēc slepkavības ir redzams ka Sofijas sarkanā rokassomiņa ir viņai blakus.. Tātad kas? Indulis štoļi savaāca?

8 0 atbildēt

#Nolādētā Latviešu Viesnīca

8 1 atbildēt

Tā ievas un sofijas cīņa da best !

7 1 atbildēt

Njā, tas, ka viņi NEKAD neaizslēdz durvis, tas ir regulāri katrā sērijā un viemēr ienāk kāds nelūgts viesis   emotion  Šis seriāls ir kļūdu paraugstunda, viņu vajag rādīt topošajiem režisoriem, par to kā nedrīkst uzņemt seriālu UN mazs budžets nav nekāds attaisnojums.

6 0 atbildēt
Smieklīgi ir tas, ka pēc visām slepkavībām, kas viesnīcā ir notikušas tā vieta joproj nav slēgta. Vēl - telpā, kurā nogalināja Sofiju, noteikti, ka jau nākamajā dienā varēs iegriezties viesi un braukāt Robītis...
4 0 atbildēt

Kamēr Ieva izauga, tikmēr Milda nenoveco emotion

4 0 atbildēt

Kāds seriāls - tādi skatītāji, un tā tā tauta kļūst arvien tupāka un tupāka... emotion

3 0 atbildēt

un tajaa viesniicaa jau ir biistami uztureeties, visu laiku kaadu noslepkavo kaa tiem klientiem nav bail tur uztureeties....

un tajaa viesniicas numuriem ir tik plaanas sienas ka ir tik viegli noklausiities un dzird visu tik labi un skaidriemotion

2 0 atbildēt

... un tiesi tapec mums sis serials tik loti patik +

2 0 atbildēt

Ja Ieva būtu šāvusi, ttad uz viņas rokām/drēbēm butu šaujampūlveris un tas būtu jāpārbauda, bet to izmeklētājam nevajag, lai kadu pasludinātu par vainīgu

1 0 atbildēt

4. Otras durvis domāts ja tiešām sākas ugungrēks

1 0 atbildēt