local-stats-pixel fb-conv-api

Gone Girl (2014)5

22 0

Kad 5. kāzu gadadienā bez pēdām pazūd Eimija (Rozamunde Paika) policija ātri vien sāk turēt aizdomās viņas vīru Niku (Bens Afleks). Visi pierādījumi norāda uz viņu un izskatās, ka notikusi slepkavība. Kad policija atrod pussadegušu Eimijas dienasgrāmatu, šaubu nav - Eimija ir mirusi, Niks ir mēģinājis slēpt pēdas, bet tagad saņems pēc nopelniem.

Tas viss izrādās fufelis - Eimija patiesībā ir izlutināta maita, kurai vīrs bija apnicis, tādēļ viņa izdomāja inscenēt savu slepkavību. Štatā, kurā tiek piemērots nāvessods. Nikam dzīvot gribas, tādēļ viņš kopā ar savu māsu un advokātu mēģina pierādīt, ka Eimija ir dzīva.

Viena no labākajām filmām, kuru man pēdējā laikā gadījies redzēt. Labs scenārijs, aktierspēle, spriedze, spēle kurš kuru.

Vienīgais, kas pārsteidza, bija policijas nekompetence. CSI vai Deksters Morgans ātri vien būtu pierādījuši, ka noziegums ticis inscenēts. Dekstera gadījumā Eimija beigās būtu attapusies uz Dekstera galda. emotion

22 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Viena no manām favorite filmām
3 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Ja šī filma patika, ieteiktu noskatīties arī citas Deivida Finčera filmas. Ļoti patīk viņa režijas stils, kas visās filmās ir diezgan līdzīgs un patīkamas spriedzes pilns.

1 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt