local-stats-pixel fb-conv-api

Ghostbusters (2016) Trailer 49

13 1

Ilgi gaidītā filma , diemžēl daudziem jau ir izrādījies liels sarugtinājums un tas ir ne jau tādēļ, ka jaunie spoku mednieki (Ghostbusters) ir sievietes , bet gan tādēļ, ka spriežot pēc treilera joki ir ļoti sekli un jēli, kā arī spoki izskatās kā no 200X.gada Skubija Dū filmām.

Šobrīd Ghostbusters 2016 ir visu laiku dislaikotais (nepatīk nobalsotākais) filmu treileris YouTube pastāvēšanas vēsturē.

Pirmajam trelerim 3 mēnešu laikā ir 34,419,897 skatījumi , Patīk 256,102 Nepatīk 891,749 . SONY nobijās un 2 treileri pat neielika savā oficālajā YouTube kanālā, bet izplatīja to pa vairākiem citiem YT kanāliem !

SONY vajadzēja tikai dažas lietas, lai šai filmai nebūtu tik liels naids (hate)

1) Izmantot citu nosaukumu - Ghostbusters : The New Generation, New Ghostbusters, Young Ghostbusters v.tml !

2) Jaunu un orģinālu scenāriju nevis kārtējo reizi atrestartēt (Re-boot) filmu , izmantojot scenāriju no orģinālajiem Ghostbusters (1984)

3) Par šo vēl var strīdēties, bet jauna Ghostbusters dziemsa ir briesmīga (Fall Out Boy - Ghostbusters (I'm Not Afraid) (Audio) ft. Missy Elliott), lai gan man pašam pirms 10 gadiem patika Fall Out Boy un Missy Elliot.

Filmas režisors un scenārists Pols Figs Holivudā pazīstams kā autors, kurš cenšas mainīt iesīkstējušos producentu priekšstatus, ka filmas ar sievietēm galvenajās lomās nav pietiekami pelnošas vai nestrādā tādos žanros kā spraigs-sižets (action) vai komēdijas. Tomēr šobrīd Pols Figs uzbrūk Ghostbusters faniem un sauc viņus par Fucking Trolls , jo redz uzskata, ka cilvēkiem naids par jaunajiem Ghostbusters ir tieši sieviešu dēļ ! Nē tā nebūt nav ,jo tikai mazai daļai cilvēku šī ir galvenā problēma kādēļ šī filma neliekas pievilcīga.

Man nekas nav pret sievietēm un šo Ghostbusters (2016), bet man šīs dāmas nelielas pārāk smieklīgas un melnadainā dāma vispār ir baigais afro-amerikānietes stereotips kā arī viņa filmā atšķirība no pārējām gudrajām dāmām pārzina Ņujorku, it kā nebūtu Google Maps !?

Mana interpretācija par Ghostbusters traileri (Werkis2 edits) pagaidām tik ar mūziku- (Audio piemontēšu vēlāk).

PS Ghostbusters 3 ir 2009.gada videospēle kurā vēl piedalās visi aktieri no orģinālā Ghostbusters 1 un 2.

Ghostbusters (2016) Un - Offical - Trailer 4

Mana interpretācija par Ghostbusters traileri (Werkis2 edits) pagaidām tik ar mūziku- (Audio piemontēšu vēlāk).

13 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Laba parodija par parodiju emotion 

1 0 atbildēt

Tas Ghostbusters pasākums vispār ir ļoti laba biznesa ideja  emotion 

1 0 atbildēt

Vecenes vienmēr visu sabojā...  emotion 

1 0 atbildēt

Es Īsti nesaprotu, video klipā dziesma ir Leo moracchioli kovers, un tas pamatīgi iespārda... Kur ir tā sliktā dziesma ?

0 0 atbildēt