local-stats-pixel fb-conv-api

Filma par Rīgas Dinamo hokeja komandu „Mēs.Komanda”.10

114 1

Tieši pēc mēneša, 2. maijā, visā Latvijā kinoteātros sāks rādīt dokumentālo filmu "Mēs.Komanda", kas ir stāsts par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Rīgas "Dinamo" uz aizvadītās sezonas izšķirošo notikumu fona, informē filmas veidotāji.

Dokumentālā filma ir 70 minūšu ilga. Filmas pirmizrāde Latvijā gaidāma 2. maijā, neilgi pirms pasaules čempionātā hokejā. Kā īpašu vakaru šo datumu jau rezervējusi Latvijas izlase, kura plānojusi ierasties uz filmas pirmizrādi, lai ar pozitīvām emocijām dotos cīņā pasaules čempionātā.

"Komanda no tehniskā personāla līdz vārtu guvējiem. Kāda ir rezultātu neredzamā puse? Rīgas Dinamo mēro kilometru tūkstošus no pilsētas uz pilsētu Krievijā - tas ir pārbaudījums spēlētājiem un personālam... Katram kaut kas jāziedo, lai komanda sasniegtu rezultātu. Ģimene, laiks un ambīcijas. Tā ir profesionālā sporta puse, par kuru nojaušam, bet tagad ieraudzīsim," nelielu ieskatu filmā dod tās veidotāji Armands Tripāns un Dāvids Ernštreits. "Spēles vietā vīri strādā cauru nakti līdz astoņiem rītā, lai spēlētāji pēcpusdienā varētu uzvilkt formas un doties kaujā... Spēlētāji dienas gaismu neredz, jo Sibīrijā dzīvo pēc Latvijas laika. Jāņa Sprukta ģimenē izbraukuma laikā piedzimst otrs puika... Savējie starp svešajiem – Oļegs Znaroks, Edgars Masaļskis – atklāti, skarbi un patiesi."

"Pārliecība, ka šāda filma ir nepieciešama, mums bija jau krietnu laiku. Ko nozīmē būt hokejistam, kas ir milzīgie izbraukumi Krievijas plašumos? To mēs vēlējāmies paši redzēt, sajust un visbeidzot, iemūžināt filmā. Komanda nesākas ar kapteini vai treneri – tā ir ģimene, kurā katrs ir svarīgs," saka Dāvids Ernštreits.

Savukārt Armands Tripāns piebilst, ka "mēs atklāsim šī sporta detaļas, par kurām nojautām, bet beidzot mēs tās parādīsim....esot lidmašīnās, viesnīcās, arēnās Krievijas pilsētu ielās, uz soliņa un šīs sezonas kulminācijā – izslēgšanas spēlēs. Būsim kopā ar komandu. Tik tuvu kā nekad."

« 1  2  3  4 »
114 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Nu cerams būs primā !

4 0 atbildēt

tripāns lohs

1 0 atbildēt

Es cerams dabūšu noskatīties emotion

0 0 atbildēt

Varētu paskatīties :)

0 0 atbildēt

Redlihs. B**ģ tie cimdi ritīgi sūdi:D

0 0 atbildēt

+ obligāti iešu skatīties emotion Vīriem kam ir hokejs krūtīs.

0 0 atbildēt

aaaaaa ar nepacietību gaidu ! emotion

0 1 atbildēt

Tagad jau arī šādi mēģina palielināt  RD ienākumus. labs projekts he

0 1 atbildēt

a mes tikko značokam pakāsām. emotion

0 4 atbildēt

Labprāt noskatītos! :)

0 13 atbildēt