local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti par ,,A-Team,,9

Sveiki spoki !

Nolēmu uztaisīt rakstu par seriālu ,,A-Team,,

360 2 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://A-Team
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

4. Pilnīgi piekrītu. Mūsdienu filmas vairs nav tik baudāmas kādas tās bija agrāk, pat negribās iedomāties, kādas tās būs pec 10 gadiem.

emotion 

8 0 atbildēt

10. fakts.  A-Team bija krutākais, kas bija redzams TV mūsu bērnībā un jaunībā!

7 0 atbildēt

 8. emotion  Bet viņam taču visu laiku bij bail lidot

2 0 atbildēt

Domāju jau visi aizmirsuši par šo seriālu, ak vecie labie 2000 sākuma gadi. Tiko atnākot no skolas, skrēju pie TV lai noskatītos veco labo "Magaivers" un "A Komanda". Manuprāt 2 labākie 90 gadu seriāli, tiešām bija interesanti. Liels paldies par atmiņām. +.

2 0 atbildēt

vispar jēdziens alfa nozīmē. vienības kas   iesaistās pirmās ,                      

(spec vienibas, diversanti utt) alfa jo tas ir pirmais grieķu alfabēta burts,. mūsu pretterorism venība omega, ir nosaukta, pēdējā grieķu alfavēt burtā, jo doma tāda vismaz sākumā bija, ka viņus iesaista , kā pēdējos, kā pēdējo ārkārto spēku, kad citu variantu nav  :)

2 1 atbildēt

A komanda ASV armijā bija īpaši sagatavota vienība no Zaļo berešu vidus,pārsvarā izlūkošanai, sabotāžai un vietējo iedzīvotāju iesaistīšanai karadarbībai savā pusē .Sastāvēja no 5 karavīriem no kuriem katrs bija arī īpaš speciālists, parasti -mediķis,sapieris,snaipers,sakarnieks,komandieris- kādam no viņiem bija jāpārzin vietējā valoda un paražas. A komanda -tapēc ka pirmā devās ienaidnieka teritorijā.

1 0 atbildēt

Butu jauki atkal kaut kur vinu interneta latviski noluret,bet cik redzu,kad nav iespejas so serialu noskatities

0 1 atbildēt