local-stats-pixel fb-conv-api

Eirovīzijas provizoriskie rezultāti.17

Laba diena, mīļie spoki un spocenes :).

Es nesen nolēmu iegūt maksimālu informāciju par Eirovīzijas dalībvalstīm un to, cik liela iespēja tām ir uzvarēt. Dati ir ņemti no dažādām Eirovīzijas fanu mājaslapām.

94 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

sogad vismaz ir skaidrs ka nekas nebuus, itus gadus vismaz bija klusa ceriiba  emotion

20 0 atbildēt

Skarbi,skarbi....Atkārtosies vecais scenārijs.

6 0 atbildēt

Nesaprotu, kas dažiem nepatīk tajā Cake to bake?

Diezgan lipīga un pozitīva dziesma :)

6 1 atbildēt

Krievija var arī netikt finālā;) tieši dēļ politikas;)

2 0 atbildēt
Latvijai šogad NAV skaista un laba dziesma, tas nu ir vienīgais labojums, ko man rakstā prasījās. emotion
2 0 atbildēt

Es nemaz nezinu par tādu fanu lapu :D varēji vismaz linku iemest

1 0 atbildēt

Ārzemniekiem ir tik pozitīvs un vienkārš (nekas nav iestudēts) priekšnesums, ka tas ir tas, ar ko mēs atšķiramies no citiem. Un var gadīties, ka tas kādu pavilks. Cerība mirst pēdējā.

1 0 atbildēt

domaju ka zogad busiem finala, par to ka ieprieksejos gadus nebijam finala nebij nekads brinums jo pedejos gadus uz eiroviziju esam aizutijusi izcili debilus izpilditajus ar tiesi tadam pasam dziesma...Sogad ka par brinumu aizsutisim normalu melodisku gabalinu, visu cienu Olgai bet ja butu aizutijusi vnu a lielaka dala gribeja tad nu gan butu kauns pa visu gimi...

Skiet sogad atkal varam ielavities piecinieka...

2 2 atbildēt

Nu bet protams....dziesmas ar vārdiem "Es tevi mīlu,tu mani nē,es gribu nomirt" ir tik intelektuāliem tekstiem apveltītas!

0 0 atbildēt

Noklausoties to Not Alone, saprotu, kapēc tai prognozē pirmo vietu. Tā dziesma iet līdzi laikam, nevis runājot, kaut vai par Olgas dziesmu, kas bija nekāda, pluss vel kādu 5 dziesmu melodijas kopija. Bake the cake, ir diezgan prasta dziesma, kurai nav iespējms uzvarēt, taču car kaut ko izdarīt un pēdējā viņa nepaliks. Kamēr mūsu mākslinieki nesāks iet līdzi laikam, nekas nebūs. Pagaidām visas dziesmas, kas ir bijušas ir vai nu kaut kādi plaģiāti, vai nu pilnīgi nesanīgas un galīgi garām. Nerunāju par Valtera & Kažas dziesmu, kas tiešām bija skanīga un ar tā brīža kara situāciju pasaulē, kas arī beigu beigās paņēma 5. vietu.

0 0 atbildēt

Kur tad Latviešu terminators Marija Naumova?emotion

1 1 atbildēt

man ļoti patīk Nīderlandes pārstāvji https://www.youtube.com/watch?v=hkrF8uC92O4

0 0 atbildēt
Varbūt Aarzemnieku dziesma ir jautra bet pārāk vāja priekš Eirovīzijas.Un vēljauprojām nesaprotu-kāpēc jāsūta kāds kas nemaz nav Latvietis?
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt