local-stats-pixel fb-conv-api

Dziesmu izlase brīvdienām9

157 3

Drīz jau tuvojas brīvdienas. Nesen izveidoju savu iemīļotāku dziesmu izlasi. Iepazīstināšu ar dziesmām, kuras klausos brīvajā laikā.

Mūzikas sarakstā ir tādi mūzikas žanri kā 80-to gadu mūzika, sākot no glemroka līdz pankrokam, alternatīvas roks, elektroniskā mūzika u.c. Manu iecienītāko mūziķu vidū ir Braians Adamss, pat grupa Queen un Oasis.

Viena no dziesmām ir grupas no Mančestras Oasis - Stand by me . Sarakstīja galvenais ģitārists Noels Galahers, tālajā 1997.gada septembrī. Toreiz dziesma ieņēma 2. vietu UK čartā, kā arī šobrīd popularitāte dziesmai nav īpaši samazinājusies. 

Nākamā ir Amerikas grupa The Killers  ar dziesmu Human. Šī ir viņu pirmā dziesma no studijas albuma Day & Age  (2009).  Dziesmai pārsvarā ir pozitīvi vērtējumi no mūzikas kritiķiem un manis. 

Bon Jovi- It's my life . 2003.gada martā sarakstīta dziesma, šī poproka dziesma, kā pats autors minēja, ir ļoti balstīta uz paša dzīvi. Manuprāt, viena no zināmākajām dziesmām pasaulē, kura nevar nepatikt. 

Kā viena no garākajām populārajām dziesmām ir Guns N' Roses- November Rain.  Aksela Rouza dziesma oriģināli bija 25 minūšu gara, vēlak tika apgriezta līdz 8 min. 59 sek. Ģitārists Slash dziesmā izpildīja divus ģitāras solo. 

Kā noslēgumā, iepazīstināšu ar roka grupas Keane  dziesmu Everybody's Changing . Dziesmas raktīšanas laikā grupai bija daudz problēmu, kā izpildītājs teica, toreiz viņi jutās izolēti kā grupa, draugi bija atraduši savus ceļus un daudz sasnieguši, toreiz grupa tikai sāka saprast vai viņi dara pareizo. Bet, jā, viņi izveidoja vienu no zināmākajām seriālu dziesmām. 

 

Ja kaut cik tev šķita interesanti, tad links uz pleilisti https://www.youtube.com/playlist?list=PLQRbqxTCg7hzyZ9w8GxgjVkNJrNUnVij_

157 3 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
November rain. Ļoti laba, atslābina nervus. Paliek labāk.
8 0 atbildēt

Laba gaume . emotion  emotion 

7 0 atbildēt
🖒🖒🖒+
5 0 atbildēt

Paldies, šorīt playliste ļoti noderēja emotion

5 0 atbildēt

tik viena dziesma nav manā playlistē emotion

4 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Paldies, reizēm var arī kaut ko tādu paklausīties. Pārmaiņas pēc. Vispār es kaut kad taisījos aiziet apskatīties, kāds tad tas izslavētais Noels Galahers izskatās dabā, taču stārs savu uzstāšanos bija novērtējis uz apmēram 80 mārciņām, kas vispār ir daudz arī priekš šejienes. Ja tu gluži nekrīti espilepsijas lēkmē, viņu ieraugot vien. Jo, piemēram, tādu pašu summu par biļetēm (kas dabūjamas no oficiālajiem biļešu izplatītājiem, no rokas būs no "nedaudz" - ja nospīd, kaut kur 10 - 20 mārciņas pa virsu, vai arī "krietni" - apmēram dubultā - dārgāk) prasa arī "RHCP". Kaut arī - ja man ir jāizvēlas starp "LR2" un minēto stāru, es, protams, došu priekšroku pēdējam, jo viņa tekstos ir manāmas zināmas inteliģences iezīmes, ko galīgi nevar teikt par "Radio 2" produkciju... Tas kretīnisma līmenis ir brīžam vienkārši nepārspējams. Varbūt es izteikšu pārsteidzīgu spriedumu, taču, manuprāt, angļu valodas teikuma struktūra un tradicionālā izteiksmes stilistika ir idiotiem draudzīgāka...Taču visai amizants ir fakts, par to es domāju bieži vien, busā braucot cauri Longsaitam, ka es dzīvoju pavisam netālu no tās vietas, kur brāļi Galaheri pavadīja savu agrīno bērnību. To māju, kā "Esquire" pastāstīja Noels Galahers, sen vairs nav. Tās ir 70jos nojauktas, un tajā vietā ir uzcelts supermārkets "ASDA". "Lielā ASDA", kā to pazīst apkaimē. (Man ir bijis pāris variantu, ka tad, kad es tikko ievācos pie sava puiša, es nezināju pieturas nosaukumu, un tad nu es teicu, līdz "ASDAi". Līdz lielajai "ASDAi", vadītājs jau bija gatavs izsist biļeti. Nē, es teicu, līdz otrajai "ASDAi", kas atrodas nedaudz tālāk uz maršruta. To es nezinu, bija atbilde.) Bet, vispār, playlist man patika...

2 0 atbildēt

Gaumes jautājums. Katrs izvēlas savu, bet paldies par ieteikumu, man patika. emotion  emotion , +

0 0 atbildēt

Labas dziesmas emotion 

0 0 atbildēt