local-stats-pixel fb-conv-api

Disko skaņas dzimšana.7

186 0

Četri burti,divi pāri un izcila muzikālā kvalitāte ABBA nosaukums,kas iemieso nebeidzamas ballītes skanējumu un septiņdesmito gadu kulta grupu.

186 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Jautri laiki bija kad ABBA no katra atvērta loga skanējā :)  emotion

11 0 atbildēt

Rīt disko pie nolaifera mājās plkst. 19:00 sākas. Lets party begin.

7 0 atbildēt

Varēji arī kādu klipiņu pie reizes iesviest- pat tie,kas viņus ir dzirdējuši, vairs lāga neatceras.

6 0 atbildēt

Šad tad kad aizveras paklausos haha.

4 0 atbildēt

Man ir oriģinālie vinili ar ABBA emotion

4 0 atbildēt

Es reti lieku balsojumus par rakstiem, šis raksts ir to pelnījis, jo ABBA jau no bērnības ir viena no manām mīļākajām grupām!

2 0 atbildēt

Cik labi ka esmu uzaudzis 90tajos un šī grupa nav sveša. emotion Atceros kad biju sīks, parasti sencis uz sava lentu maģa "astra " un krutajām S30 lika parasti visādus 80's hitus lai skan fonā kamēr ēst taisa.  Abba, Queen, Pink Floyd. Modern talking un citas.  Vienmēr ari pats liku, tos, vai uz sava krutā kasetnieka klausijos 90's topa hītus. emotion Mūsdienu mūzika gan ir reals mēsls. Ar uguni jāmeklē kads muzikas žandrs kas ir sakarigs. Es esmu atradis trance mūziku, sakariga lirika, nedzied par ballitem vai tusiņiem un dziedātājam ir dabigi laba balss nevis tiek parveidota caur auto tuniem. Un vispār, lai ari kā es to negribētu, bet jaatdzist ka ari saucamā hipsteru mūzika, pat ir labāka un sakarīgaka par musdienu hip hopu, popu un RnB.  Liekas musdienas neko citu kā sexu, maukošanos un dzeršanu neprot apdziedāt emotion Bet no otras puses, musdienu degredētajiem tukšpauru tīņiem jau nekas cits neiteresē..  

0 1 atbildēt