local-stats-pixel fb-conv-api

Dienas dziesma #3 (24.02.2018)3

36 0

Apsveicu visus ar ilgi gaidītām un arī pelnītām brīvdienām - viņas ir īsas un tūdaļ jau beigsies, tomēŗ ir klāt un laiks atvilkt elpu! Ir klāt jau 24.februāris un laiks izbaudīt dienas dziesmu! Daudziem šīs dienas dziesma nepatiks, jo zināms, ka gan reps, gan latviešu mūzika, Latvijā netiek augstu godāta - tāpat kā latviešu vlogeri.

Šoreiz dienas dziesma ir mūziķa jeb repera Fakta dziesma ''Tev Būtu Jāzin'', kas nāk no viņa 2016.gadā izlaistā albuma - ''Kārtis Atklātas''. Dziesma ir ievietota vietnē YouTube jau gandrīz pirms diviem gadiem un tā ir klausīta jau vairāk kā trīsdesmitpiecus tūkstošus reižu vietnē YouTube. Gandrīz 600 cilvēki to ir atzīmējuši ar pogu ''patīk'' jeb īkšķīti uz augšu, bet vien 14 cilvēki pretēji - ar īkšķīti uz leju jeb ''nepatīk''. Izbaudiet šīs dienas dziesmu un cerams, ka patiks!

Jāpiebilst, ka Faktam drīz iznāk arī jauns albums, kurā piedalās arī citi slaveni mūziķi un viņš to drīz prezentēs savā koncerttūrē, kas būs pa visu Latviju. Ļoti daudzi šo dziesmu ir novērtējuši un atzinuši, ka tā patīk un cerams, ka patiks arī Jums, jo Fakta sekotāju skaits gadu gaitā ir uzaudzis virs desmitiem tūkstošu un jāatzīst, ka priekš Latvijas tas ir krietni daudz! Lai izdevušās brīvdienas - krājat spēkus jaunajai darba nedēļai!

Lai izdodas viss iecerētais! Noklausies šīs dienas dziesmu un atceries atstāt komentāru zem šī raksta. Pastāsti ko domā Tu par šo dziesmu! emotion

36 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Man rit dzimene. Uztaisisi rakstu pa mani ar, mulki ? Aaa, un vel manam sunim 28. Februari vins bus pagodinats.
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt