local-stats-pixel fb-conv-api

Dienas dziesma #1 (22.02.2018)2

37 0

Dienas video #3 (21.02.2018) - kā kļūt bagātam (strādā)

Dienas smieklu deva #2 (21.02.2018)

---

Paralēli sadaļai dienas dziesma, man ir arī citas rubrikas, kurās publicēju citus interesantus rakstus un video. Šī gan ir jauna sadaļa un centīšos to publicēt ik dienu tāpat kā pārējās rubrikas. Cerams, ka patiks un novērtēsiet un ceru, ka dziesma arī palīdzēs kādam uzlabot garastāvokli vai pat visu dienu.

Pirmā, vēsturiskā rubrikas daļa būs par godu pasaules slavenajam reperim Eminemam un dziesmu autoram, mūziķim Ed Sheeran, kuri nesen klajā nāca ar dziesmas ''River'' videoklipu. Dziesma ir no Eminema jaunā un ilgi gaidītā albuma, kas klausītājus priecē tikai pavisam neilgu laiku, tomēr ir savācis jau pietiekami lielu uzmanību, auditoriju, skatījumus un klausījumus. Eminemam pat par godu ir izveidoti gifi iekš Instagram un aplikācijā Instagram, ievietojot storiju, ir pieejams arī ievietot tur gif ar viņu. Mūziķa dziesma ir par attiecībām un dziesma atkal ir izdevusies. Pēc daudzu gadu pārtraukuma, Eminems ir atgriezies apritē un priecē, ka atgriezies viņš ir vēl labāks kā iepriekš, ņemot vērā, ka latiņa jau pirms tam bija uzcelta diezgan augstu. Ed Sheeran arī pērnā gada beigās, internetā atzina intervijā, ka bērnībā bija parasts zēns, par kuru arī ņirgājās un apsmēja un tajā laikā viņš klausījās Eminem mūziku un no tās iedvesmojās. Tā kā varam secināt, ka mūziķis satika savu elku. Lai mūziķiem abiem viss izdodas un cerams, ka šāda tipa sadarbības mūs priecēs arī pēc tam. Noklausies dziesmu un, lai izdevusies jaunā diena!

Pirms klausies dziesmu vai pamet rakstu, atceries uzspiest rakstam īkšķīti uz augšu, ''patīk'' jeb plusiņu - sauc kā vēlies. Vari arī padalīties ar šo rakstu sociālajos tīklos, ja ir tāda vēlme. Lai izdevusies ceturtdiena! emotion

37 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt