local-stats-pixel fb-conv-api

Cik ātri no mūsu dzīves var pazust gadiem pazīstami draugi!!!10

Izpildītāji - Intars Logins,Vlada Ivanovska un RobertsL izdod jaunu dziesmu ar videoklipu.Dziesmas un videoklipa stāsts ir par diviem bērnības draugiem,kuri kopā daudz kam izgājuši cauri un ir gluži kā brāļi. Viss ir kārtībā līdz viens no draugiem sāk attiecības,un šī meitene ir kategoriski pret to,ka viņas puisis kontaktējas ar savu bērnības draugu. Pakļaujoties spiedienam,viņš pilnībā pārtrauc sakarus ar savu bērnības draugu un pilnībā cenšas izdabāt savai draudzenei. Vienā jaukā dienā pēc ikdienišķas pastaigas parkā notiek kārtējais kašķis pēc kura meitene negaidīti pārtrauc attiecības un pamet puisi turpat parkā... Viens klīstot pa parku,viņš ierauga garām ejot savu bērnības draugu ar kuru tik pēkšņi bija pārtraucis sakarus.... Dziesmas vēstījums ir par to,ka nevajag izvēlēties tikai vienu vai tikai otru,visu var apvienot,un nevienam nav tiesību Tev likt atmest kādu tuvu cilvēku no pagātnes.

253 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

šaubos vai dzīvē ir kādam bijis tamlīdzīgs piemērs. ja tas čalis dēļ vecenes var pārtraukt 10+ gadu ilgu draudzību tad viņš arī veceni nav pelnijis. ja man draudzene liktu izvēlēties starp viņu vai manu suni, es 100% izvēlētos suni, par labākajiem draugiem nemaz nerunājot

11 1 atbildēt

Piekrītu!  emotion 

3 0 atbildēt

"...gadiem pazīstami draugi." - šitas vispār ir pērle!  emotion 

Pirmkārt 'Draugs' tas nav vienkārši labs paziņa, kaut vai no bērnības. Vārdam 'draugs' ir daudz, daudz, daudz lielāka nozīme.

Piemēram, man ir tikai 2 draugi, turklāt nebūt ne no bērnības laikiem. Mūsu attiecības nemainās ne laika, ne attāluma dēļ. Mēs varam aprunāties par jebkuru tēmu, varam izkratīt sirdi viens otram, varam pazirgoties, varam pasēdēt, kopā iedzert vincuku, mēs pat varam riktīgi sastrīdēties. Bet tas nav šķērslis, lai vajadzības gadījumā dotos palīgā. Un nekādas draudzenes nevar ĪSTU draudzību izjaukt.

4 1 atbildēt

> Var atļauties noorganizēt kvalitatīvu video filmēšanu un apstrādi.

> Nevar atļauties nomainīt 5s LCD. 

>Nepareizi lietotas meme-bultas.

>Please.

5 4 atbildēt

Malači emotion Didzim sākusies aktiera karjera. Ne pirmo reizi jau redzu. 

1 0 atbildēt

Nevajag izdabāt draudzenēm. Tas degradē pašcieņu, un ievērojot to, ka meiteņu pieprasījumi pārsvarā mēdz būt - tikai untumi, - nevajag izdabāt!

1 0 atbildēt

Varbut ta dama tiesam ir daudzreiz labaka seksa lietas, ka ir labak izveleties vienu?

0 0 atbildēt

Laikam ejot dažreiz cilvēki neaug viens otram līdzi, ar augšanu nedomāju cilvēka garumu, vai ko tādu, bet intelektuāli, un tur ar lielākais procents atbirst ! 

0 0 atbildēt
Tā vecenes balss tik kaitinosa, vairāk par 10 sekundēm nav iespējams to klausīties. Murgs kaut kāds.
1 2 atbildēt

tev smird mute

0 6 atbildēt