local-stats-pixel fb-conv-api

CAUR ADATU (dokumentāla filma)72

1506 1

Tikko pamostoties, viņa pirmā darbība ir — nevis nomazgāt seju, bet gan ielaist asinīs narkotikas. Ja viņš to neizdarīs, tad viņš nevarēs normāli sākt kustēties. Taču patiesībā arī viņa darbības visas dienas garumā lielākoties būs tikai naudas meklējumi nākamajai devai. Viņš ir Edijs, Latvijas vieglatlētikas izlases atlēts. Kādreizējais.
Pazaudējot savu tuvāko cilvēku, kuru ļoti mīlēja, Edijs pazaudēja arī sevi: viltus mierinājumu viņš atrada narkotikās. Filmā mēs redzam, kā tagad klājas šim kādreiz tik perspektīvajam jaunietim — tagad viņš domā tikai par narkotikām. Mēs sekojam līdzi, kādā vidē viņš satiekas, ar kādiem cilvēkiem kontaktējas, un no kā pārtiek.
Dokumentālās filmas «Caur Adatu» filmēšana noritējusi Rīgas bēdīgi slavenākajos mikrorajonos: Ķengaragā, Sarkandaugavā, Pļavniekos. Jā, arī šī ir Latvija — tā Latvija, kura atrodas mums līdzās, bet ko mēs ikdienā neredzam. Vai izvēlamies neredzēt.


Režisors/operātors: Artūrs Lapinskis

Producents/scenārijs: Edgars Aivars


Mūzika:
HELIO TAMPAX (Edmunds Frīdvalds)
MoreThanSilence (Reinis Ūdris)


Filmas anotācija:
Imants Liepiņš
Programētājs: Mārcis Kalniņš
Web dizains: Mihails Krjučkovskis (MFZ)

Tulkoja:
Jelena Proskurina

Kā arī liels paldies:

Alise Lapinska

Aiga Andersone
Imants Šķesters
Dainis Dubļinskis
Ruta Kaupe
Pāvels Nestjorkins
Lelde Zēna
Vadims Palaguta
Līga Krumholce
Aleksandrs Bukovskis

1506 1 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 72

0/2000

emotion

0 0 atbildēt
Beidzot Latvijai filma!!Svingeri vēl labāki!!
0 2 atbildēt

Ja štam  memļakam irdotu zāk=l';itu=i, vijnjam 18  gaosm  nekas  nekaitŗ'wetu, ., Kap;c Pēteris  Apinis lobē alkoholu un heroinu, kas  ir  pat  mazlie kaitigas parn šnabi....vvaei Apinis  ir  mulkis  vai savervets  no krievijas,,,,,,,bet vispār, kau  visi  sportisti ir  stulbi,ja  izvēlas  tādu  pashnaavibas  veidu

2 6 atbildēt

Nevienu narkomānu nav žēl. Paši viņi mērķtiecīgi uz to iet. Tie parazīti tikai posta savas un citu dzīves. Viņi ir jāizmet uz ielas bez želastības vai vēl ideālāk jālikvidē!

Labi ja viens no 100 var apārstēties, bet nariks vienmēr bija, ir un būs nariks. Tiko trāpīsies kādas lielākas grūtības dzīvē atkal roka pastiepsies uz narkotiku pusi. Viņiem nav žēl visu to cilvēku kurus viņš devas dēļ apzog, sit vai draud. Tādēļ visus viņus vajag likvidēt. Sabiedrība tikai iegūtu no tā

5 10 atbildēt
Nybtad beerni, nesaaciet snaukt kakas un nebus problem as. Palieciet pie zalites kurisanas
5 21 atbildēt

Man ir žēl 1 stunda, lai to noziedotu šī videoklipa apskatei. Piedodiet Edartieši. emotion

2 32 atbildēt
« 1  2  3 »