local-stats-pixel fb-conv-api

C-lekktor5

8 2

Šoreiz raksts (pacelts) par mazāk zināmu EBM/aggrotech grupu no Meksikas - C-lekktor.

Marco (grupas līderis) savas pirmās uzstāšanās veica Meksikā, zem aliasa C-lekktor, kopā ar citiem elektroniskās mūzikas pionieriem no Meksikas, tai skaitā Oxido Conkreto, Hocico, Portent, Ogo, Cenobita un Deus ex Machina. (1990.-1997. gads)

2000. gadā pievienojas Rene Martínez, un C-lekktor officiāli kļūst par grupu, kā arī veic savu pirmo officiālo prezentāciju 2003. gadā.

2004. gads. Tiek izlaists pirmais demo-cd: Re-a-Gression. 2005. gada beigās, Rene pamet grupu.

2007. gadā tiek izlaisti vēl divi albumi: Cloned and Mutated un Refusing The Paradise. Tajā pašā gadā, C-lekktor arī pirmo reizi uzstājas Čīlē, kopā ar Nitzer Ebbm, VNV Nation, Das Ich un citām grupām.

2008. gadā iznāk The Silence Procession, grupai pievienojas Alekkx. 2012. iznāk C-lekktor jaunākais albums - X-Tension In Progress.

C-lekktor ir manāmi savādāks, pat unikāls skanējums, salīdzinot ar citām electro/aggrotech/ebm grupām. Lai gan tiem, kas neklausās šādu mūziku, tas viss tāpat noteikti liekas vienāds. :D

Un jā, šī pavisam noteikti ir viena no manām iecienītākajām.















8 2 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Mūzika nav slikta, bet vietām tie efekti ir tik daudz, ka paliek jau traucējoši un kaitinoši.

0 0 atbildēt

emotion jau pasteidzies pirms manis. Šitā tīri afigenā grupa, baigi patīk, ka viņi slīd iekšā hardstylā, padara mūziku vēl graujošāku.  Vismaz man paveicās, nebija man pāni par viņiem rakstīt.

0 0 atbildēt

meh!

0 1 atbildēt